Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » CROWNE PLAZA HELSINKI VALITTIIN SUOMEN PARHAAKSI WORLD LUXURY HOTEL AWARDS™ -KILPAILUSSA

Restel Hotel Group

CROWNE PLAZA HELSINKI VALITTIIN SUOMEN PARHAAKSI WORLD LUXURY HOTEL AWARDS™ -KILPAILUSSA

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 09:26
Julkaisija: Restel Hotel Group

Crowne Plaza Helsinki on jälleen ansioitunut World Luxury Hotel Awards™ -kilpailussa, jossa palkitaan vuosittain luksusmarkkinoilla toimivia hotelleja sekä lomakohteita. Crowne Plaza Helsinki palkittiin Luxury City Hotel -kategoriassa Suomen parhaana hotellina. Vuoden 2013 World Luxury Hotel Awards™ -gaala järjestettiin 1. marraskuuta Thaimaassa, Indigo Pearl Resort Phuket -lomakohteessa.


Crowne Plaza Helsinki sai tunnustusta maakohtaisessa luokituksessa Luxury City Hotel -kategoriassa. Palkinnon myötä Crowne Plaza Helsinki -hotellille myönnettiin Finland’s Luxury City Hotel 2013 -titteli. Viime vuonna hotelli palkittiin Luxury Business Hotel -kategoriassa.

”Ansioiduimme World Luxury Hotel Awards™ -kilpailussa myös viime vuonna ja olemme erittäin otettuja, että saamme kansainvälisesti merkittävän kunnianosoituksen jo toistamiseen”, kertoo Crowne Plaza Helsingin hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Tämä palkinto osoittaa, että oikea asenne ja halu tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja korkealuokkaisia palveluja tuovat asiakkaalle toivottuja elämyksiä.”

Vuodesta 2006 alkaen järjestetty World Hotel Luxury Awards™ on maailmanlaajuisesti arvostetuimpia hotellialan tunnustuksia ja vuoden suurin tapahtuma luksushotelli sekä -lomakohde segmentissä. Voittajat valitaan vuosittain yli 1000 hotellin, lomakohteen ja yksityisen saaren joukosta. Tänä vuonna kilpailussa oli ehdokkaita 87 maasta. Kilpailuun pääsee mukaan vain täyttämällä kriteerit erinomaisista puitteista ja huippuosaamisesta palvelussa. Vain luksusmarkkinoilla toimivat hotellit voivat osallistua äänestykseen.

Hotellivieraat, matkanjärjestäjät sekä omatoimimatkatoimistot voivat nimetä ehdokkaita äänestykseen. Hotellit kilpailevat valituissa kategorioissa maakohtaisessa, maanosakohtaisessa sekä maailmanlaajuisessa luokituksessa. Kategorioissaan eniten ääniä saavat hotellit voittavat maailmanlaajuisen luokan.

Crowne Plaza Helsingin erikoisuus on unen laatua parantavat erikoispalvelut

Crowne Plazan ylellisiin palveluihin kuuluu muun muassa Sleep Advantage™ -ohjelma, jonka kehittämisessä on ollut mukana British Sleep Societyn puheenjohtajana toiminut tohtori Chris Idzikowski. Uniohjelmaan kuuluvat laadukas sänky, ylelliset vuodevaatteet, eteerisiä öljyjä sisältävä aromaterapiasarja, hiljainen vyöhyke, herätystakuu sekä univinkkejä.

Hotellin vieraiden käytössä on myös uusi rentoutumista edistävä Neurosonic-divaani, joka aktivoi aineenvaihduntaa matalataajuisella värähtelyllä. Suomalainen Neurosonic-menetelmä on kehitetty autonomisen hermoston rauhoittamiseen. Sen värähtely helpottaa fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä ja lihasjännitystä, jonka lisäksi se lievittää myös psyykkistä stressiä ja parantaa unen laatua.

 

Lisätietoja:
Saija Savela-Palovaara, Crowne Plaza Helsinki, General Manager, p. +358 (0)9 2521 0000
Gabor Pusztai, Restel Hotel Group, Aluejohtaja/ Helsingin alue, p. +358 (0)400 605 274
www.luxuryhotelawards.com | www.crowneplaza-helsinki.fi

Liitetiedostot

Crowne Plaza Hotels & Resorts on dynaaminen hotellibrändi, jonka lähes 400 hotellia sijaitsevat noin 60 maassa, suurimmissa kaupungeissa, gateway-kaupungeissa ja lomakohteissa. Crowne Plaza on neljänneksi suurin luksus-hotellibrändi maailmassa. Ketju sai hiljattain tunnustusta Lodging Hospitality -lehdessä yhtenä hotellialan nopeimmin kasvavana hotellibrändinä. Lisäksi matkustuspäättäjät arvioivat Crowne Plazan ’Business Travel News 2011 US’ -hotelliketjukyselyssä parhaaksi upscale/select-service brändiksi. Crowne Plaza Helsinki voitti myös Finland’s Leading Hotel -palkinnon neljästi 2008-2011. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza tarjoaa ensiluokkaista majoitusta vaativille liike- ja lomamatkailijoille, jotka arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä uusimman tekniikan käytännöllisyyteen sekä aitoa vastinetta rahalle. Restel Oy operoi Crowne Plaza Helsinki -hotellia ja seitsemää Holiday Inn -hotellia Suomessa.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 48 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King -ravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs