Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » CROWNE PLAZA HELSINKI ANSIOITUI JÄLLEEN

Restel Hotel Group

CROWNE PLAZA HELSINKI ANSIOITUI JÄLLEEN

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2012 klo 12:38
Julkaisija: Restel Hotel Group

CROWNE PLAZA HELSINKI ANSIOITUI JÄLLEEN

Finland’s Luxury Business Hotel 2012

World Luxury Hotel Awards tuo vuosittain valokeilaan joitakin maailman halutuimpia hotelleja ja lomakohteita. Vuoden 2012 arvostetuimmat luksushotellit nimettiin Kuala Lumpurissa 13. lokakuuta World Luxury Hotel Awards –gaalassa. Crowne Plaza Helsinki –hotellin ansioihin lisättiin nyt Finland’s Luxury Business Hotel 2012 –titteli.

”Olen iloinen koko henkilökunnan puolesta. Tämän päivän asiakas on todella vaativa ja pienetkin yksityiskohdat voivat ratkaista syntyykö asiakkaalle toivottu tyytyväisyyden tunne ”kertoo Crowne Plaza Helsingin hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Tämä palkinto on merkkinä siitä onnistuneesta asenteesta ja halusta, jota tarvitaan erinomaisen asiakaspalvelun toteuttamiseen. Olemme erittäin ylpeitä päästessämme mukaan tähän arvostettujen hotellien joukkoon.” jatkaa Savela-Palovaara.

World Luxury Hotel Awards (WLHA) antaa huomionosoituksia luksussegmentissä toimiville hotelleille hyvästä johtamisesta, omistautuneisuudesta sekä innostuneisuudesta. WLHA pyrkii säilyttämään huippuosaamisen merkityksen asiakaspalvelussa kannustaen hotellihenkilökuntaa pidemmälle vietyyn yksityiskohtien huomioimiseen ja asiakkaan odotusten ylittämiseen. Kokemuksen mukaan huonetta varatessaan asiakas luottaa suuresti hotelliin, joka on ansainnut World Luxury Hotel Awards -tunnustuksen.

Yleinen palvelun huippuosaaminen sekä erinomaiset puitteet ovat kriteerinä, jotta hotelli valitaan mukaan viralliseen World Luxury Hotel Awards -äänestykseen. Vain hotellit ja lomakohteet, jotka toimivat luksus-markkinoilla, voivat osallistua äänestykseen. Perinteisten Golden Globe- ja Oscar-palkintojen tapaan World Luxury Hotel Awards -titteli on maailmanlaajuisesti hotellialan arvostetuimpia ja hienoimpia tunnustuksia.

Faktoja WLHA:sta:

• Voittajat nimetään vuosittain yli 1000 hotellin, lomakohteen ja yksityisen saaren joukosta.

• 2012 koettiin World Luxury Hotel Awards -äänestykseen osallistuneiden maiden osalta 50 %:n kasvu.

• Hotellit nimetään äänestykseen hotellivieraiden, matkanjärjestäjien ja omatoimimatkatoimistojen toimesta.

• Hotellien nimeäjillä on mahdollisuus äänestää vuosittain.

• World Luxury Hotel Awards -äänestyksen hotellit kilpailivat valituissa kategorioissa perustuen sekä maakohtaiseen, koko maanosan kattavaan sekä maailmanlaajuiseen luokitukseen.

• Jokainen luksushotelli voi osallistua 1-3 sopivaan käytettävissä olevaan kategoriaan.

• Hotellit, jotka saivat eniten ääniä kategoriassaan, voittivat maailmanlaajuisen luokan.

Lisätietoja :

Saija Savela-Palovaara, Crowne Plaza Helsinki, General Manager, p. 09 2521 0000

Gabor Pusztai, Restel Hotel Group, Aluejohtaja / Helsingin alue, p. 0400 605274

www.luxuryhotelawards.com | www.crowneplaza-helsinki.fi

 

Crowne Plaza Hotels & Resorts 
on dynaaminen hotellibrändi, jonka lähes 400 hotellia sijaitsevat noin 60 maassa, suurimmissa kaupungeissa, gateway-kaupungeissa ja lomakohteissa. Crowne Plaza on neljänneksi suurin luksus-hotellibrändi maailmassa. Ketju sai hiljattain tunnustusta Lodging Hospitality -lehdessä yhtenä hotellialan nopeimmin kasvavana hotellibrändinä. Lisäksi matkustuspäättäjät arvioivat Crowne Plazan ’Business Travel News 2011 US’ -hotelliketjukyselyssä parhaaksi upscale/select-service brändiksi. Crowne Plaza Helsinki voitti myös Finland’s Leading Hotel -palkinnon neljästi 2008-2011. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza tarjoaa ensiluokkaista majoitusta vaativille liike- ja lomamatkailijoille, jotka arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä uusimman tekniikan käytännöllisyyteen sekä aitoa vastinetta rahalle. Restel Oy operoi Crowne Plaza Helsinki -hotellia ja seitsemää Holiday Inn -hotellia Suomessa.
Restel Hotel Group
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs