Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Boston rantautuu Matinkylään – Restel avaa uuden O’Learys-sporttiravintolan Espooseen

Restel Oy

Boston rantautuu Matinkylään – Restel avaa uuden O’Learys-sporttiravintolan Espooseen

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 11:30
Julkaisija: Restel Oy

Restelin kolmas OLearys-ravintola aukeaa Espoon Matinkylään, kauppakeskus Isoon Omenaan elokuussa 2016. Bostonilaishenkinen OLearys-sporttiravintola on tunnettu rennosta tunnelmastaan ja maukkaasta, pohjoisamerikkalaisesta ruoastaan.

Viime vuonna avaamamme O’Learys Bakers Helsingissä ja O’Learys Sello Espoossa ovat saaneet erinomaisen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Olenkin todella iloinen voidessani kertoa, että syksyllä avaamme Espoon Matinkylään uuden O’Learys-ravintolan”, sanoo ketjupäällikkö Saija Gerpe Resteliltä. 

Ruotsista lähtöisin oleva O’Learys on koko perheen sporttiravintola, joka tarjoaa saman katon alla sekä pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa, ainutlaatuisia urheiluelämyksiä että tapahtumaviihdettä. O’Learys Iso Omena -ravintolaan tulee noin 500 asiakaspaikkaa.

O’Learysin keittiö on tunnettu maukkaista ja runsaista annoksistaan. Ruokalistan suosikkeja ovat wingsit ja ribsit sekä hampurilaiset, joita löytyy jokaiseen makuun. À la carte -listan lisäksi Ison Omenan O’Learys-ravintolassa tullaan tarjoilemaan arkisin edullista buffetlounasta. Lounaalla on vaihtuvien pääruokien ohella tarjolla runsas salaattipöytä sekä päivän keitto.

Espoon uuteen O’Learys-ravintolaan tulee yli 50 tv-screeniä, joilta ovat katsottavissa lähes kaikki urheilua tarjoavat kanavat. Penkkiurheilun ohella ravintolassa on mahdollista järjestää myös oma leikkimielinen urheilumittelö. Tähän tarjoavat mahdollisuuden aktiivipelit, kuten pöytäcurling.

Lisäksi ravintolaan rakennetaan enimmillään 50 hengen tilaisuuksiin sopiva kabinetti, jota on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Kabinettivarauksia otetaan vastaan 1.3.2016 alkaen osoitteessa groups@restel.fi. Vuoden 2016 kokouspaketit tutustumistarjouksena vain 39 €/henkilö.

 

Lisätietoja:

Anni Kallioniemi, kaupallinen johtaja, Restel Oy, anni.kallioniemi@restel.fi, +358 500 451 670
Saija Gerpe, ketjupäällikkö, Restel Oy, saija.gerpe@restel.fi, +358 50 388 3560

 

O’LEARYS
O'Learys Trademark on nopeasti kasvava ketju sekä toimipaikkojen että konseptien osalta. O´Learys toimii franchising-periaatteella ja tällä hetkellä vuonna 1988 perustetulla ruotsalaisella ravintolaketjulla on yli 120 ravintolaa ympäri maailman mm. Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Vietnamissa, Singaporessa ja Kiinassa. Vuonna 2016 ketjun on tarkoitus laajentua huomattavasti. 

RESTEL
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 250 ravintolaa ja lähes 50 hotellia. Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs