Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Blogikampanjalla miljoonanäkyvyys Suomen luonnolle

Lahden ammattikorkeakoulu

Blogikampanjalla miljoonanäkyvyys Suomen luonnolle

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2014 klo 14:39
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Outdoors Finland Etelä -hanke toteuttaa elokuussa neljä bloggarimatkaa Suomeeen yhdessä kansallisen Outdoors Finland -hankkeen kanssa.

Matkoille kutsuttiin parikymmentä erittäin suosittua matkabloggaria Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, hakemuksia saatiin yli 200.

Matkojen tarkoituksena oli tehdä uudenlaista matkailumarkkinointia Suomen luonnon tarjoamista ulkoilumahdollisuuksista. Osallistuneilla bloggareilla on yhteenlaskettuna yli miljoona uniikkia lukijaa kuukaudessa, joten alueiden luontomatkailupotentiaali on saanut erittäin hyvää ja mielenkiintoista näkyvyyttä tärkeillä markkina-alueilla.

Outdoors Finland Etelä -hankkeella oli keskeinen rooli matkojen järjestelyissä,  Etelärannikon retkellä oli isäntänä Peter Moisio ja Päijät-Hämeessä loppu viikolla olevalla retkellä isäntänä on Johannes Sipponen, molemmat hankehenkilökuntaa.

Voit seurata kirjoituksia hankkeen facebook –sivuilla www.facebook.com/outdoorsfinland tai #OutdoorsFinland #VisitFinland

Lisätietoja
projektipäällikkö Pirjo Räsänen
044 708 1242
ofetela@lamk.fi

Kirjoituksia aiheesta löytyy:

http://www.rantapallo.fi/matkailu/outdoors-finland-blogikampanja-rummuttaa-suomen-luontoa-maailmanmaineeseen/ täältä löytyy linkin kaikien matkaan osallistuneinen blogeihin.

http://www.marmai.fi/uutiset/suomen+luonnolle+haetaan+miljoonanakyvyytta++bloggaajat+paasevat+keraamaan+mustikoita+ja+kalastamaan/a2262440

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs