Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » AMERICAN TOP CHEF -KOKKI STEFAN RICHTER AVAA RAVINTOLAN TURKUUN!

AMERICAN TOP CHEF -KOKKI STEFAN RICHTER AVAA RAVINTOLAN TURKUUN!

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 09:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Stefan´s Steakhouse jo tänä syksynä Turkuun

Suomen tämän hetken kuumin julkkiskokki, Stefan Richter, avaa Stefan´s Steakhouse nimisen ravintolansa Turkuun Aurajoen rantaan. Ravintola avataan osoitteessa Läntinen Rantakatu 37, kiinteistöön jossa on aiemmin toiminut Ravintola Herman. Ravintolaan tulee sisälle noin 200 ja terassille noin 300 asiakaspaikkaa. Stefan Richter on innoissaan mahdollisuudesta avata ravintola perinteikkääseen tilaan, jolla on jo pitkä historia hyvän ruuan parissa. Stefan Richter avaa ravintolan yhdessä suomalaisen yhteistyökumppaniyrityksen Restamax Oy:n kanssa. Ravintolakaupan yhteydessä Restamaxille siirtyivät myös Hermanin panimotoiminnan ja tuotemerkkien oikeudet. Stefan´s Steakhouse avataan lokakuun loppuun mennessä.

 

Värikäs persoona

Stefan Richter oli ennakkosuosikki koko American Top Chef -kilpailun viidennen kauden ajan. Hän valmisti kilpailussa toinen toistaan uskomattomampia ruokia ja voitti haasteita toisensa perään. Stefan televisiopersoona sarjassa oli todella värikäs ja herätti monissa Top Chefin katsojissa ristiriitaisia tunteita niin suorasukaisuudellaan kuin horjumattomalla itseluottamuksellaankin. Itseluottamus oli perusteltua. Ennen finaalia hän ehtikin voittaa ohjelmassa peräti neljä ”tulikoetta” ja neljä ”pudotushaastetta”. Suomalaissyntyinen Stefan Richter on kotoisin Tampereelta. Suurimman osan lapsuudestaan hän vietti kuitenkin Saksassa.

Stefan Richter on työskennellyt muun muassa ylellisessä Bellagio –hotellissa Las Vegasissa, Nevadassa. Nykyisin Richter johtaa omistamaansa catering-yritystä ja kahta omaa ravintolaa: Stefan’s at L.A. Farm ja Stefan’s on Montana, Santa Monicassa Kaliforniassa. Elokuussa 2009 avattu Stefan’s at L.A. Farm on jo ehtinyt saada ylistävää suitsutusta vaativilta amerikkalaisilta ruoka- ja ravintolakriitikoilta.

“...Stefan’s at The LA Farm opened to raving reviews in August, and is now known for its unique blend of rustic California style and fresh innovative flavor. This unparalleled offering of a relaxed yet stylish atmosphere have helped it become known as the place to see and be seen for local resident media executives.”

 

Omistajansa näköinen ravintola

Turkuun avattava Stefan´s Steakhouse on Stefanin toinen ravintola suomessa. Ensimmäinen ravintola avattiin hänen syntymäkaupunkiinsa Tampereelle viime keväänä. Tampereen Kehräsaaressa sijaitseva Stefan´s Steakhouse onkin saanut erinomaisen vastaanoton.

Nimi Stefan’s Steakhouse kertoo kaiken oleellisen: Pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Esimerkkeinä mainittakoon talon erikoisuus, Wagyu-härän sisäfileepihvi Kobe-style. Kyseessä on maailman hienoimmaksi ja laadukkaimmaksi luokiteltua pihvilihaa kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Stefan’s Steakhousessa on myös tarjolla vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista Clare Valley Gold Premium -pihvikarjan lihaa. Ruokiin sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla.

“Ajatus Stefan’s Steakhousen perustamisesta syntyi rakkaudestani Suomeen ja suomalaiseen ruokaan. Olen iloinen siitä, että suomalaiset ovat ottaneet ruokani hyvin vastaan ja tietysti todella innoissani uudesta ravintolastani Turussa.”, Stefan Richter kertoo.

 

Seuraavaksi

Stefan Richter on tällä hetkellä hoitamassa ravintoloitaan Santa Monicassa Kaliforniassa. Hän saapuu seuraavan kerran Suomeen syyskuun lopussa. Järjestämme lokakuun alussa lehdistölle mahdollisuuden tavata hänet paikan päällä Turussa. Tarkemman ajan ilmoitamme uudella tiedotteella tai suoraan ilmoittautuneille. 

 

Ennakkoilmoittautumiset tapaamiseen voitte toimittaa osoitteeseen: press@ravintola.fi.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Markku Virtanen

Toimitusjohtaja, Restamax Oy

markku.virtanen@ravintola.fi , 0400-836 477

 

Timo Laine

Hallituksen puheenjohtaja, Restamax Oy

laine@mrmax.fi ,  +358 400 626064

 

Kalifornian ravintoloiden nettisivut www.stefansatlafarm.com

Stefan´s Steakhouse, Tampere www.ravintola.fi/stefans

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs