Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » A-lehtien Apu-perhe kasvaa Apu Matka -lehdellä

A-lehdet Oy

A-lehtien Apu-perhe kasvaa Apu Matka -lehdellä

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 08:51
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy julkaisee uuden Apu Matka -lehden

Apu kasvattaa menestyvää tuoteperhettään tuomalla markkinoille Apu Matka -lehden. Aikuiselle kohderyhmälle suunnattu lehti ilmestyy vuonna 2016 kaksi kertaa. Huhtikuussa matkustamme kesäsesongin mukaisesti Euroopassa, lähialueilla ja kotimaassa. Lokakuussa ilmestyvä numero keskittyy enemmän kaukomatkailuun.

Apu-tuoteperheessä on jo vuonna 2014 julkaistu Apu Terveys, jonka ilmestymistiheyttä kasvatettiin tänä vuonna seitsemään numeroon, sekä ristikkolehdet Apu Ristikot ja Apu Krypto.

Uusi Apu Matka ilmestyy vuonna 2016 kaksi kertaa: 27. huhtikuuta ennen matkailun kesäsesonkia ja 5. lokakuuta lähtölaukauksena talven aurinkolomille.

Apu Matka on koko kansan matkalehti, jonka kanssa matkustaminen on helppoa ja turvallista. Avun lukijapaneelissa tehdyn kyselyn mukaan peräti 61 % suunnittelee matkustavansa ulkomaille ja lähes puolet kotimaassa seuraavan 12 kuukauden aikana.

"Reppureissaajat ja omatoimimatkailijat saavat paljon huomiota, mutta todellisuudessa he ovat kuitenkin vähemmistö. Suurin osa aikuisväestöstä matkustaa edelleen mahdollisimman helposti ja turvallisesti. Näinä epävarmoina aikoina turvallisuus korostuu entisestään, joten kiinnitämme siihen erityistä huomiota myös Apu Matka -lehden sisällössä", Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro lupaa.

Apu Matka esittelee suomalaisten lempikohteita ja vinkkaa uusiin suosikkeihin niin kotimaassa, lähialueilla ja Euroopassa yhtä lailla kuin kaukomaillakin.

Apu Matka kertoo, minne juuri nyt kannattaa matkustaa ja mitä kussakin kohteessa voi tehdä. Lehdessä tulee olemaan myös kullanarvoisia vinkkejä kaikkien tuntemilta reissaajilta.

Apu Matka -lehdessä on paljon hyötyaineistoa: osoitteita, reseptejä, tapahtumakalentereita, pakkausvinkkejä, käytännön opastusta matkan eri vaiheisiin ja terveysneuvoja.

Apu Matka -lehden ensimmäisessä numerossa aiheina ovat muiden muassa Portugali, Turkki, kotimaan kesäkohteet, Tukholma, Pietari, kylpylälomat ja matka-apteekki.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro, 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy, sisältömarkkinointitalo A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop ja mainosverkkoratkaisuihin erikoistunut Improve Media Oy.

Apu tavoittaa viikoittain lähes 400 000 lukijaa. Viime vuonna lanseeratun Apu Terveys -lehden lukijamäärä on jo 131 000 (KMT Kevät 2015).

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs