Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Zeeland Family vie verkkomarkkinoinnin osaamistaan

Zeeland Family Oyj

Zeeland Family vie verkkomarkkinoinnin osaamistaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2015 klo 12:05
Julkaisija: Zeeland Family Oyj

Maailmanlaajuinen lääkealan yritys Biocodex ja Zeeland Family ovat aloittaneet yhteistyön tarkoituksenaan markkinoida digitaalisesti Biocodexin yhtä tuotemerkkiä.

Zeeland Family ja Algol Pharma ovat jo vuosien ajan tehneet menestyksellistä yhteistyötä Suomessa ja nostaneet Biocodexin Precosa-brändin tuntemattomuudesta Suomen johtavaksi lääkeprobiootiksi*. Precosan markkinointi on palkittu useissa mainosalan kilpailuissa sekä humoristisia käänteitä sisältävästä tarinasta että markkinointi- ja myyntitoiminnan tuloksista kokonaisuudessaan.

”Precosan Suomessa saavuttamat tulokset ovat tehneet meihin vaikutuksen. Suomi on suhteellisen pieni markkina-alue verrattuna muihin toimintamaihimme, kuten Venäjään, Meksikoon, Italiaan ja Yhdysvaltoihin – ja kuitenkin sen markkinoilla on osoittautunut olevan vahvaa kasvua ja potentiaalia. Me todella pidämme Zeeland Familyn luovasta ajattelutavasta, ja olemme innoissamme tästä uudesta yhteisyrityksestä, jonka tarkoituksena on kehittää potilaille osoitettua verkkoviestintää”, sanoo Biocodexin markkinointijohtaja Marie Bonte.

Tuomas Airisto, Zeeland Familyn toimitusjohtaja: ”Olemme innoissamme mahdollisuudesta työskennellä yhdessä Biocodexin kanssa. Lääkealalla on lukuisia maakohtaisia rajoituksia ja säädöksiä sen osalta, mitä käsikauppalääkkeiden markkinoinnissa kuluttajille voidaan tehdä ja sanoa. Yhdessä paikallisen kumppanin Algol Pharman ja Biocodexin kanssa olemme luoneet konseptin sekä uuden ajattelu- ja toimintatavan vastataksemme tähän haasteeseen.”

Tessa Ahosalmi, Algol Pharman markkinointi- ja myyntijohtaja: ”Terveysboomin kasvaessa itsehoidon merkitys on lisääntynyt, ja se on asettanut uusia haasteita myös itsehoitolääkkeiden markkinoijille. On tärkeää, että kuluttajat saavat asianmukaista ja oikeaa tietoa lääkkeiden käytöstä. Haluamme puhua vaikeistakin aiheista, kuten ripuli, niiden oikealla nimellä. Kuitenkin haluamme alentaa kynnystä vastaanottamiselle humoristisella ja helposti lähestyttävällä mainonnalla. Sen avulla pyrimme lisäämään kuluttajan tietoisuutta olemassa olevista hoitovaihtoehdoista. Tässä olemme onnistuneet innovatiivisen ja luovan yhteistyökumppanimme Zeeland Familyn kanssa.”

Lisätietoja:

Marie Bonte, Biocodex, kansainvälisen markkinoinnin johtaja, m.bonte@biocodex.com

Tessa Ahosalmi, Algol Pharma, myynti- ja markkinointijohtaja tessa.ahosalmi@algol.fi, puh. 050 501 4582

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, ZeelandFamily Plc. Tuomas.airisto@zeelandfamilly.fi, puh. 040 566 1331

 

* SLD 5/2015 MAT, euroina.

 

 

Zeeland Family on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto. Ydinosaamistamme on lisätä asiakkaidemme myyntiä ja tunnettuutta markkinoinnin, viestinnän ja myynnin asiantuntijapalveluiden keinoin. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan ja kohdistamaan strategiset suunnitelmat kannattaviksi toimenpiteiksi ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Palveluksessamme on noin 100 ammattilaista Helsingissä ja Turussa. Konsernin emoyhtiön Zeeland Family Oyj:n osake (ZEE1V) on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki First North -markkinassa. www.zeelandfamily.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs