Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Yrittäjäopiskelijoiden diili-kisa valtaa kauppakeskukset ja Hämeenkadun

Tampereen ammattikorkeakoulu

Yrittäjäopiskelijoiden diili-kisa valtaa kauppakeskukset ja Hämeenkadun

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 08:30
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Julkaisuvapaa keskiviikkona 25.11.2015

Yrittäjäopiskelijat kisaavat paikallisissa kauppakeskuksissa ja Hämeenkadulla Tampereen Työväen Teatterin toimeksiannossa toisiaan vastaan loppuviikon ajan.

Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikkö, Proakatemia, järjestää yrittäjäopiskelijoilleen diili-henkisen tiimikilpailun. Kilpailussa viisi Proakatemian opiskelijatiimiä kilpailee toisiaan vastaan myyntikilpailussa saman toimeksiannon parissa, joka tulee tänä vuonna Tampereen Työväen Teatterilta.

Suuret Tampereen alueen kauppakeskukset – Koskikeskus, Kauppakeskus Duo, Lempäälän Ideapark sekä Tampereen kaupunki Hämeenkadun myyntipisteineen ovat heittäytyneet kisaan mukaan tarjoamalla myyntipaikan diilin tiimien käyttöön. Myyntipaikat arvotaan tiimien kesken keskiviikkoaamuna kisan käynnistyessä.

Diili on käynnissä keskiviikosta perjantaihin 25.–27.11.2015.

Kilpailun ajankohta on keskiviikosta perjantaihin 25.–27.11.2015. Kilpailu starttaa toimeksiannoilla keskiviikkona klo 8.30 aamulla Proakatemialla Finlaysonilla osoitteessa Finlaysoninkuja 21 A, 5krs.

Toimeksiantojen kuulemisen jälkeen tiimit suunnittelevat oman kilpailustrategiansa, jolla pyrkivät peittoamaan muut kilpailuun osallistuvat tiimit. Myynti myyntipaikoissa alkaa keskiviikkona klo 15, jatkuu koko torstaipäivän ajan ja vielä perjantain iltapäivään klo 14 saakka.

Kilpailun tulokset julkistetaan toimeksiantajan luona perjantaina 27.11. klo 15. Tiimien työskentelyä voi seurata myyntipaikoissa koko kilpailun ajan.

Mikä opiskelijatiimi kirii voittoon?

Voittajatiimin ratkaisee myyntipäivien aikana saavutetut tiimikohtaiset tulokset. ”Tämä on viides vuosi, kun järjestämme myyntihenkistä tiimidiiliä. Aikaisempien vuosien suoritukset ovat yllättäneet positiivisesti sekä toimeksiantajat että meidät valmentajat. Diili-kisailu siis toimii todellakin muuallakin kuin televisiossa”, kertoo Proakatemian päävalmentaja Veijo Hämäläinen.

Lisätiedot:

Mikael Juntunen, valmentaja, 040 800 4919, mikael.juntunen@tamk.fi

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs