Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Widespace tuo markkinoille ensimmäisen 360 asteen videomainosformaatin, joka soveltuu kaikkiin mobiiliympäristöihin

Widespace

Widespace tuo markkinoille ensimmäisen 360 asteen videomainosformaatin, joka soveltuu kaikkiin mobiiliympäristöihin

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2016 klo 15:48
Julkaisija: Widespace

Widespace tuo Tjäreborgin pilottikampanjan jälkeen markkinoille ensimmäisen 360 asteen videomainosformaatin, joka tuo täysin uudenlaisia mahdollisuuksia brändin vuorovaikutukseen kuluttajien kanssa.

360 asteen mainokset tarjoavat käyttäjille videopelien ja virtuaalitodellisuuden kaltaisia kokemuksia. Mobiilikäyttäjät voivat pyyhkäistä näyttöä tai käyttää puhelimen gyroskooppia katsoakseen videota eri kulmista. Tämä kasvattaa merkittävästi mainoksen parissa vietettävää aikaa sekä käyttäjien vuorovaikutusta brändin kanssa.

”Uusi formaatti mahdollistaa mainonnassa uuden 360 asteen ulottuvuuden, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat”, kertoo Widespacen Suomen myynnistä vastaava Nikolai Pietiläinen. ”Formaatti parantaa siten kuluttajakokemusta sekä lisää brändiuskollisuutta ja -tietoisuutta.”

360 asteen formaattia on aiemmin hyödynnetty ainoastaan sovellusympäristöissä, mikä on rajoittanut sen tavoittavuutta ja potentiaalista vaikutusta. Viime vuoden lopulla Widespacen teknologiatiimi onnistui ratkaisemaan toteutuksen tekniset ongelmat, minkä ansiosta 360 asteen formaatti voitiin tuoda markkinoille sekä sovellus- että mobiiliverkkoalustoilla.

”Tämä formaatti on hyvä uutinen sekä brändeille että mediataloille, sillä se tarjoaa mahdollisuuden aivan uudenlaisille luoville ratkaisuille. Vielä parempi uutinen on se, että uusi ja jännittävä kokemus on tarjolla mainostajille kohtuulliseen hintaan”, Pietiläinen jatkaa.  

Virtuaalitodellisuus avaa jännittäviä mahdollisuuksia brändin tarinankerronnalle

Ensimmäinen pilottikampanja toteutettiin Tjäreborgille, joka on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä ja osa Thomas Cook -konsernia.

”360 asteen kampanjan tulokset ovat olleet lupaavia. Vuorovaikutusprosentti oli 157 prosenttia parempi kuin keskimäärin ja videon katseluun käytetty aika oli 150 prosenttia keskiarvoa parempi”, sanoo Tjäreborgin markkinointipäällikkö Anu Koskinen.

”Ensimmäisen pilottiprojektin aikana saimme tuloksia, joissa kuluttajat käyttivät yhteensä jopa 15 minuuttia kolme minuuttia pitkän videon katseluun. Luvut ovat huomattavasti keskiarvoa korkeampia, mikä osoittaa, kuinka 360 asteen formaatti tarjoaa täysin uudenlaista brändiin sitoutumista”, sanoo Pietiläinen. ”Toinen yhtä tärkeä ominaisuus on se, kuinka 360 asteen formaatti vaikuttaa brändimittareihin. Sen avulla voidaan seurata mobiilikuluttajien jokaista liikettä reaaliajassa ja selvittää, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi virtuaalitodellisuus avaa runsaasti täysin uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia brändin tarinankerronnalle.”

Katso YouTube-video ratkaisusta: Työpöytänäkymä

 

Lisätietoja:

Nikolai Pietiläinen, Head of Sales, Finland
Puh: +358 50 407 3965
nikolai.pietilainen@widespace.com

Tietoa Widespacesta
Widespace on Ruotsissa perustettu teknologiayritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti suosituimmissa mobiilisivustoissa ja -sovelluksissa. Ennakoivan teknologian avulla Widespace varmistaa, että oikea mainos tavoittaa oikeat yleisöt haluttuun aikaan. Tämä parantaa brändin huomioarvoa, tarjoaa julkaisualan yhtiöille laadukkaita mainossisältöjä ja kohentaa yleistä käyttäjäkokemusta. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa viikossa yli 2,5 miljoonaa, Euroopassa kuukaudessa yli 100 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti jo yli 230 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. http://www.widespace.com/fi/ 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs