Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Widespace tavoittaa jo yli 200 miljoonaa mobiilikäyttäjää maailmanlaajuisesti

Widespace

Widespace tavoittaa jo yli 200 miljoonaa mobiilikäyttäjää maailmanlaajuisesti

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 12:47
Julkaisija: Widespace

Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys Widespace kasvaa voimakkaasti nyt myös Euroopan ulkopuolella. Widespacen markkinointiratkaisut tavoittavat jo noin 200 miljoonaa uniikkia mobiilikäyttäjää Euroopassa, Yhdysvalloissa sekä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella. Widespacen mobiilimainosratkaisujen tavoittavuus on kaksinkertaistunut tämän vuoden alusta.

”Tavoittavuutemme on kasvanut nopeasti. Tämä johtuu osittain Widespacen laajentumisesta uusilla markkinoilla ja osittain kumppanuuksistamme johtavien julkaisijoiden kanssa, kuten Business Insider, Condé Nast, IDG, Reuters, Vice ja Hearst”, toteaa Widespacen Chief Partnerships Officer Christophe Joyau.

Euroopassa Widespace tavoittaa 19 maassa jo yli puolet mobiilikäyttäjistä, yhteensä 128 miljoonaa uniikkia käyttäjää. Suomessa tavoittavuus on Euroopan keskiarvoa korkeampi, jopa yli 80 prosenttia älypuhelimen käyttäjistä.

”Heinäkuussa aloitetun Alma Median yhteistyön ja muiden julkaisijakumppanuuksien myötä Widespacen mobiilimainosratkaisut tavoittavat Suomessa jo yli kolme miljoonaa uniikkia mobiilikäyttäjää”, kertoo Widespacen Suomen ja Baltian kumppanuuksista vastaava Antti Piha. ”Yhdistettynä Widespacen mobiilimainosratkaisuihin ja ainutlaatuiseen brändialgoritmiin tämä tarkoittaa, että mobiilimainonta tavoittaa oikeat kohderyhmät räätälöidyllä sisällöllä halutussa mediassa oikeaan aikaan.”

Uusia käyttäjiä ja palveluita
Merkittävien kansainvälisten ja paikallisten kumppanuuksien ansiosta Widespacen mobiilimainosratkaisut tavoittavat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella jo 12 miljoonaa mobiilikäyttäjää kuukaudessa, mikä vastaa noin kolmannesta älypuhelimen omistavasta väestöstä. Yhdysvalloissa Widespacen ratkaisut tavoittavat 50 miljoonaa uniikkia käyttäjää eli noin 25 prosenttia mobiilikäyttäjistä.

Tämän vuoden aikana Widespace on jatkanut panostuksia teknologiansa kehittämiseen ja julkaissut useita uusia mobiilimarkkinointiratkaisuja. Automaattisen mobiilivideon toiston mahdollistavan StreamView’n kaltaiset ratkaisut auttavat brändejä tavoittamaan tavoittelemansa yleisöt oikeilla mobiilialustoilla. Widespacen kehittämät teknologiat myös parantavat brändikampanjan huomioarvoa ja varmistavat, että käyttäjä näkee mobiilisivuston tai -sovelluksen mainoksen.

”Mobiilimarkkinoinnilla on edessään valoisa tulevaisuus”, sanoo Christophe Joyau. ”Mobiililaitteiden käyttö lisääntyy edelleen voimakkaasti, ja monilla markkinoilla älypuhelinten määrä kasvaa yhä. Tämä luo meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia, sillä mediatoimistot ja asiakkaat luottavat ratkaisuihimme laajojen kansainvälisten brändikampanjoiden toteuttamisessa.”

Lisätietoja:

Nikolai Pietiläinen, Head of Sales, Finland
Puh: +358 50 407 3965
nikolai.pietilainen@widespace.com

Antti Piha, Head of Partnerships, Finland and Baltics
Puh. +358 50 511 2819
antti.piha@widespace.com

 

Tietoa Widespacesta
Widespace on Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti. Tarjoamme tehokkaita ja tuloksellisia mainosratkaisuja brändeille, mediayhtiöille ja muille julkaisualan yrityksille. Mahdollistamme tämän yhdistämällä käyttäjäkokemukseltaan sitouttavat mobiilimainosratkaisut sekä suosituimmat mobiilisivustot ja -sovellukset ainutlaatuiseen brändialgoritmiimme. Widespacen mobiilimainokset parantavat brändin tunnettuutta ja kuluttajien ostoaikeita. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa yli kolme miljoonaa, Euroopassa yli 100 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti jo yli 200 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa, Yhdysvalloissa sekä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueella. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2012.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs