Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Vuoden Fransmanni-ravintola valittiin

S-ryhmän ravintolat

Vuoden Fransmanni-ravintola valittiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2011 klo 14:53
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

Fransmanni Kouvola on valittu 16 Fransmanni-ravintolan joukosta Vuoden Fransmanniksi. Valinta tehdään vuosittain muun muassa edellisen vuoden myynnin kehityksen ja liiketulosten, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstötyytyväisyyden perusteella. Vuoden Fransmanni -palkintoa on jaettu vuodesta 2007 lähtien.  

”Kouvolan Fransmannin menestystä kuvaa esimiestiimin johtamisote laadukkuus edellä kohti tulostavoitteita. Henkilökunnan arvostaminen, johtaminen, hyvän tunnelman ylläpito ja tuloksen teon kulttuuri kuvaavat Kouvolan Fransmannin tapaa toimia. Koko henkilökunta on innostunutta, sitoutunutta ja haluaa tehdä yhdessä töitä menestyksen ja asiakkaiden viihtyvyyden eteen”, toteaa ravintolapäällikkö Minna Leppä.

Kouvolan Fransmannissa sekä asiakkaat että henkilökunta ovat tyytyväisiä. Kouvolan Fransmannin henkilökunnan työtyytyväisyyden ja asiakastyytyväisyyden mittarit ovat koko Fransmanni-ketjun parhaimmistoa. Myynti on kehittynyt selvästi edellisvuotta paremmalle tasolle. Liiketuloksen kehittyminen on ollut hyvää ja hallittua ja myös työn tehokkuus on parantunut. Aktiivisessa paikallismaineen rakentamisessa on hyödynnetty ja toteutettu konseptia. Kouvolan Fransmanni voitti myös vuonna 2010 Fransmannien välisen kokkikisan, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa Gastromessujen yhteydessä.

Fransmanni-ravintolat ovat yhdistäneet suomalaista ja maalaisranskalaista keittiötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ja nautinnollinen yhdistelmä keskieurooppalaisen ja pohjoisen Euroopan parasta keittiötä. Ensimmäinen Fransmanni avattiin vuonna 1987 ja tällä hetkellä Fransmanni-ravintoloita on Suomessa 15 ja yksi Pietarissa.


Lisätiedot


Fransmanni, Kouvola
Minna Leppä, ravintolapäällikkö
GSM 050-3514615
minna.leppa@sok.fi


Katja Malminen
Brand Manager, Fransmanni
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
GSM 050 562 0994
katja.malminen@sok.fi
www.fransmanni.fi

Liitetiedostot

Fransmanni on S-ryhmän valtakunnallinen ravintolaketju, johon kuuluu 15 ravintolaa Suomessa ja yksi Pietarissa. Vuodesta 1987 toimineiden ravintoloiden lähtökohtana on rakkaus maalaisranskalaisen keittiön puhtaisiin ja yrttisiin makuihin ja täyteläisiin viineihin. Fransmanni-ravintolat työllistävät noin 260 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs