Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Vuoden 2015 ensimmäinen Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy 4. tammikuuta

Lappeenrannan kaupunki

Vuoden 2015 ensimmäinen Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy 4. tammikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 23.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa olevan liitteen kuvana Lappeenranta-asukaslehden 4.1.2015 etusivun pääkuva: Talvinäkymä linnoituksesta vesitornin suuntaan, Lappeenrannan kaupungin kuva-arkisto)

Vuoden 2015 ensimmäinen Lappeenranta-asukaslehti ilmestyy 4. tammikuuta. Lehteä julkaisee Lappeenrannan kaupunki, ja sen tavoitteena on lisätä kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä edistää kaupungin tarjoamien palvelujen käyttöä. Tammikuun numeroon sisältyy kaupungin kaavoituskatsaus 2015–2016. 

Lehti jaetaan kaikkiin talouksiin Lappeenrannassa Lappeenrannan uutisten välissä, ja se ilmestyy myös verkkolehtenä kaupungin kotisivuilla www.lappeenranta.fi loppiaisviikon aikana. 

Tammikuun numerossa keskeisinä aiheina ovat keskikaupungin kehittäminen ja asiakaspalvelu-uudistukset. Lapsiperheitä kiinnostavista aiheista esille nousee, kuinka positiivista palautetta käytetään voimavarana vuorovaikutustaitojen kehittämisessä Lappeen päiväkotikoulussa. 

Yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia kannustetaan käyttämään hyödykseen StartupMill-palveluja, joiden tarkoituksena on kasvattaa osaamispohjaisten yritysten määrää. 

Lehdessä julkistetaan kaupungin järjestämät kevätkauden liikuntaryhmät ja ohjeistetaan, kuinka niihin ilmoittaudutaan. Tapahtumakalenteri puolestaan valottaa lähikulttuuri- ja tapahtumatarjontaa. Myös kevään 2015 asukasfoorumeiden aikataulu löytyy tammikuun lehdestä. 

Lappeenranta-asukaslehti julkaistaan kolme kertaa vuodessa. Vuoden 2015 muut numerot ilmestyvät touko- ja elokuussa. Lehden ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2009, joten tammikuun lehti aloittaa seitsemännen vuosikerran. 

Lisätietoja: 

Lappeenranta-asukaslehti

Päätoimittaja Alina Kujansivu, 040 724 8776, alina.kujansivu@lappeenranta.fi 

Tuottaja Mervi Palonen, puh. 040 184 9610, mervi.palonen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs