Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » VMP VAHVASSA KASVUSSA

VMP VAHVASSA KASVUSSA

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2011 klo 10:00
Julkaisija: VMP

Henkilöstöpalvelualan yritys VMP Groupilla on takanaan vahva vuosi: ketjun liikevaihto kasvoi viime vuonna 100 miljoonaan euroon.

– Henkilöstövuokrauspalvelujen kysyntä lähti jälleen vahvaan kasvuun viime vuoden aikana. Myös uudet palvelumme, rekrytointi, palkkahallinnon ulkoistamispalvelut ja ulkomaalaisten työntekijöiden välitys kehittyivät myönteisesti, VMP Groupin toimitusjohtaja Mika Kaukonen kertoo.

Yrityksen tulos pysyi hyvällä tasolla mittavista investoinneista huolimatta.

– Uudistimme brändimme Varamiespalvelusta VMP:ksi kokonaisuudessaan viime vuonna ja kehitimme toimintaamme laaja-alaisesti. Tämä työ sai erittäin myönteisen vastaanoton niin asiakkailta kuin työntekijöiltämme, ja sen vaikutus näkyy myös myyntiämme piristävänä, Kaukonen toteaa.

VMP onnistui kasvattamaan viime vuoden aikana myyntiään merkittävästi kaikilla markkina-alueillaan Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Suomessa VMP:n kautta työllistyi viime vuonna 14 000 henkilöä reiluun 4 000 asiakasyritykseen.

– Vahva noususuunta jatkui myös vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. VMP on alkuvuonna kasvanut alan keskiarvoa nopeammin, Kaukonen sanoo.

VMP aloitti tänä keväänä avoimien ja räätälöityjen yritysvalmennuksien tarjoamisen ympäri Suomen. Kaukonen näkee myös vahvoja kasvumahdollisuuksia VMP:n rekrytointipalveluissa, joiden kysyntä nelinkertaistui viime vuoden aikana. Lisäksi kansainvälisen rekrytoinnin odotetaan lisääntyvän lähivuosien aikana, kun työmarkkinoilta poistuu suurten ikäluokkien myötä ennätysmäärä eri alan osaajia.

– Vastuullinen mallimme ulkomaalaisten työntekijöiden tuomiseksi Suomeen on saanut erittäin myönteisen vastaanoton asiakasyrityksiltä, ammattiliitoilta ja yhteiskunnan päättäjiltä. Kun työntekijät tulevat maahan virallisia teitä suomalaisen yrityksen kautta, voidaan varmistua siitä, että ulkomaalaiset työntekijät saavat samanlaisen kohtelun kuin suomalaisetkin työntekijät ja myös velvoitteet kuten verot hoidetaan asianmukaisesti.

– Selkeänä suuntana henkilöstöpalvelualalla näkyy, että yhä useampi yritys haluaa keskittää henkilöstöasiat yhdelle kumppanille. Näissä kilpailutuksissa olemme menestyneet erinomaisesti laaja-alaisen palvelutarjoomamme ja vastuullisen toimintamallimme ansiosta, Kaukonen kertoo.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Mika Kaukonen, VMP Group, p. 040 307 5001, mika.kaukonen@vmp.fi

www.vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2010 oli 101 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää lähes 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs