Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Vileda innostaa perheet taistelemaan aikapulaa vastaan

Vileda innostaa perheet taistelemaan aikapulaa vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2013 klo 10:30
Julkaisija: Vileda

Viledan ja Kummien Tunti lisää lapselle -Facebook-kampanja tarjoaa kymmeniä ideoita perheiden yhteisen ajan lisäämiseksi.

Kymmenet järjestöt ja tavalliset ihmiset antavat ideansa perheiden yhteisen ajan lisäämiseksi Viledan kampanjasivustolla. Vileda haastoi viime kesänä yhdessä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa koko kansan mukaan Tunti lisää lapselle -Facebook-kampanjaan. Tavoitteena on kerätä liuta ideoita ja ajatuksia, miten perheissä voitaisiin viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

Suomessa jo joka kymmenes lapsi ja nuori tarvitsee psykiatrista hoitoa. Yksi merkittävä syy mielenterveysongelmien lisääntymiseen on asiantuntijoiden mukaan perheiden aikapula. Vileda haastoi viime kesänä suomalaiset ideoimaan Facebookissa, miten perheissä voitaisiin viettää enemmän yhteistä aikaa.

– Tunti lisää lapselle -sivustolle on kertynyt jo lähes sata loistavaa vinkkiä. Haluamme kiittää niitä kaikkia, jotka ovat kertoneet tavan antaa lisää aikaa lapsille ja kannustamme myös kaikkia muita mukaan ideoimaan. Kampanja jatkuu koko kevään, kertoo Viledan maajohtaja Tuija Koivuniemi.

Sivustolla ovat vierailleet useat lasten ja nuorten sekä perheiden parissa työskentelevät asiantuntijat ja järjestöt: ”Sairaaloiden tilat on saatava viihtyisämmiksi ja vanhemmilla pitää olla sairaalassa tervetullut olo. Eroon vierailuajoista!” ehdottaa Suomen Nobabin eli Nordisk förening för sjuka barns behov -yhdistyksen sihteeri Annika Schantz. ”Työpaikoilla tarvitaan perheystävällisyyttä. Etätyötä on lisättävä”, ideoi Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila. ”Pienten lasten isät ovat eniten ylitöissä. Tunti vähemmän ylitöitä viikossa isät!” pyytää Naisjärjestöjen Keskusliiton pääsihteeri Leena Ruusuvuori.

Myös monet aivan tavalliset ihmiset ovat antaneet erinomaisia käytännön vinkkejä: "Kannattaa tehdä arkisestakin matkasta yhteinen seikkailu. Kauppareissulla eläinkauppaan poikkeaminen on lapselle kuin vierailu pieneen eläintarhaan." Vinkkaa Simo, Mervi vinkkaa: ”Laita lapset pulkkaan ja lähde yhdessä kävellen kauppaan. Näin jäävät turhat ostokset tekemättä eikä vanhempien tarvitse erikseen lähteä kuntosalille.”, Marjo muistuttaa: ”Pidetään lapsen kanssa aina kiinni yhteisestä, kiireettömästä ruokailusta.”

Tunti lisää lapselle -kampanjaan voi tutustua osoitteessa facebook.com/tuntilisaalapselle.

Komea potti hyväntekeväisyyteen

Viledan Wettex Soft&Fresh -kampanjalla kerättiin jälleen myös viime vuonna komea potti, yli 15 000 euroa, joka lahjoitettiin Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseksi vuoden lopussa. Viledan kolmen vuoden kokonaislahjoitus on siten jo yli 50 000 euroa ja varat käytetään jälleen lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen. Kummien ja Viledan yhteistyötä jatketaan tänäkin vuonna. Erikoiserällä Suomen myydyimmästä sieniliinasta, Wettex Soft&Fresh -rullasta, kerätään 10 sentin lahjoitus jokaisesta myydystä kampanjarullasta hyväntekeväisyyteen.

– Tänä vuonna kampanjaliinoilla kerättävillä varoilla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri lähettää työntekijänsä Yhdysvaltoihin koulutukseen, jossa tämä saa valmiudet kouluttaa myös muuta suomalaista henkilökuntaa lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Sitä kautta oppi leviää valtakunnallisesti, Viledan maajohtaja Tuija Koivuniemi selvittää.

Wettex Soft&Fresh 1,5m Kummit 2013 -kampanjarullaa löytyy maalis–toukokuussa 2013 hyvin varustelluista päivittäistavara- ja kodintarvikemyymälöistä ympäri Suomea. Suositushinta: 2,70 euroa.

 

Kuvassa: Shekin lahjoittivat Viledan maajohtaja Tuija Koivuniemi (oik.) ja markkinointiassistentti Sanna Hiedanpää (toinen vas.). Shekin vastaanottivat HUSin nuorisopsykiatrian osaston ylihoitaja Teija Rintamäki (keskellä) ja lastenpsykiatrian osaston ylihoitaja Tuija Kotavuopio (toinen oik.). Vasemmalla projektipäällikkö Susanna Laurila Kummeista.

 

Lisätietoja:

Sanna Hiedanpää

Freudenberg Household Products Oy

Puh. 0424 286 611

sanna.hiedanpaa@fhp-ww.com

Vileda.fi

 

OSG Viestintä

Mari Kuusinen

Puh. 040 1964374

viestinta@osg.fi

 

 

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs