Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Viasat Jääkiekko -kanava sai tunnusbiisin – Reino Nordinin tekemä kisabiisi on nimeltään Parhaista parhaat

Viasat

Viasat Jääkiekko -kanava sai tunnusbiisin – Reino Nordinin tekemä kisabiisi on nimeltään Parhaista parhaat

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 11:01
Julkaisija: Viasat

 

Parhaista parhaat sai ensiesityksensä viime viikolla Hartwall Areenalla, juuri ennen Leijonien voitokasta matsia Ruotsin Tre Kronoria vastaan. Kisabiisit tehdään nostattamaan tunnelmaa niin kotikatsomoissa, halleissa kuin pukukopeissakin.  

Kappaleen ensi-esitys nähtiin juuri ennen jääkiekon World Cup -turnauksen esiottelua, jossa Suomen Leijonat kohtasivat rakkaan naapurimaamme Ruotsin. Biisi on jatkossa myös Viasatin Jääkiekkokanavan tunnuskappale ja samalla epävirallinen World Cup – turnauksen kisabiisi. Sitä ei voi siis välttyä kuulemasta tulevina kuukausina.

Nordin on kova lätkäfani ja tilaisuus tehdä kisabiisi maailman kovinmpaan kiekkoturnaukseen oli ehdottomasti käytettävä:
− Parhaista parhaat on jo mun toinen tribuuttini rakastamalleni lajille jääkiekolle. Kappale syntyi melko helposti fiilisteltäessä studiossa poikain kanssa, kun on tulossa Toronton World Cup-turnaus ja huikea NHL – kausi alkamassa, Nordin kertoo.

Aiemmin keväällä Nordin teki yhdessä räppäri Graciaksen kanssa jääkiekon nuorten MM-kisoihin kisabiisin Catch the game, joten konseptina kisabiisin tekeminen ei ollut vierasta.

− Alettiin heti fiilistellä Catch the game -biisinkin tuotannossa mukana olleen jääkiekkoliiton Petteri Hietasen kanssa ajatusta "parhaista parhaat" joka edustaa vahvasti World Cup-turnauksen tunnelmaa. Parhaista parhaat on mahtava jatke edelliselle kisabiisille ja erittäin mahtavaa oli se, että biisiin saatiin nyt vierailemaan ihailemani NHL-tähdet Leo ”Big up” Komarov sekä Erik Haula, iloitsee Nordin.

Viasatin Jääkiekkokanavan tuottaja ja World Cup -studioisäntä Iiro Harjula on samoilla linjoilla:
− Maailman kovin kiekkoturnaus ansaitsee arvoisensa kisabiisin! Kun kuulimme Reinon tekemän kappaleen ensimmäistä kertaa oli heti selvää että biisi toimisi täydellisesti myös uudella kanavallamme. Reino on kova lätkäfani ja se välittyy biisissä, Harjula hehkuttaa.

Biisi julkaisiin tänään Spotifyssa ja on kuunneltavissa täällä

Leijonat kohtaa tiistaina Ruotsin ja torstaina Venäjän World Cupin otteluissa. Molemmat pelit n. klo 22.10 alkaen Viasat Jääkiekko ja Nelonen -kanavilla sekä Viaplay-palvelussa.

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (antenni, kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs