Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Varsinaissuomalaiset kylpylätuotteet Suomen hyvinvointimatkailun kärkenä

Visit Turku

Varsinaissuomalaiset kylpylätuotteet Suomen hyvinvointimatkailun kärkenä

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 10:25
Julkaisija: Visit Turku

Visit Finlandin uusi Finrelax-kasvuohjelma on valinnut 25 tuotetta edustamaan Suomea hyvinvointimatkailukohteena. Varsinais-Suomesta mukaan hyvinvointimatkailun tähtituotteisiin ovat päässeet kokous- ja virkistyskohde Herrankukkaro Rymättylästä, luonnonmukaisia kylpylä- ja kuppaushoitoja tarjoava Kuppari-Hanna Naantalista sekä kylpylähotelli Naantali Spa.

Finrelax-ohjelmaan mukaan valitut tuotteet lanseerataan ulkomaisille matkailijoille yhtenä kokonaisuutena Berliinin ITB-messuilla maaliskuussa. Tuotteita markkinoidaan yhteisen brändin alla Saksan, Japanin ja Venäjän markkinoille. Visit Finlandin mukaan erityisen kiinnostuneita hyvinvointimatkailusta ovat kokeneet matkailijat, joiden joukosta korostuvat yli 55-vuotiaat. Heidän joukossaan on sekä yksin että perheen kanssa matkustavia.

Hyvinvointimatkailun on huomattu kasvavan jopa 10 prosentin vuosivauhdilla, joten siitä uskotaan tulevan Suomelle uusi matkailuvaltti. Luontoelämysten, suomalaisen ruoka- ja saunakulttuurin sekä hyvinvointihoitojen tuotteistamisella pyritään vastaamaan tähän kysyntään.

Varsinais-Suomen alueellisen matkailuorganisaation Visit Turun matkailujohtaja Anne-Marget Hellén iloitsee yhteistyöyritysten pääsystä mukaan kasvuohjelman kärkituotteisiin ja kannustaa myös alueen muita yrityksiä tuotteistamaan Suomesta löytyviä aitoja asioita.

- Kokoamme alueen matkailutarjonnasta kansainvälisille matkailijoille sopivat tuotteet yhteismarkkinointiin. Etsimme ryhmäretkituotteiden oheen erityisesti myös yksittäisille matkailijoille sopivia tuotteita, sanoo Hellén.

- Odotukset ovat korkealla tullessamme valituksi Finrelax-tuotteeksi, nyt meillä on erinomainen mahdollisuus tuoda esille tuotteidemme ja palveluidemme laadukkuutta ja monipuolisuutta, höystettynä ekologisuudella ja turvallisuudella. Naantali Spa:ssa yritämme luoda uusia mielenkiintoisia tuotteita ja paketteja jatkuvasti ja uskomme niiden kiinnostavan yhtälailla kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaitamme, sanoo hotellinjohtaja Kenneth Tuomi Naantali Spa:sta.

Pääsy kärkituotteeksi otettiin iloisena vastaan myös Rymättylän Herrankukkarossa, jossa on tarjottu luontoon ja saariston perinteisiin nojaavia hyvinvointipalveluita jo 30 vuoden ajan.

- Haluamme tarjota ihmisille aitoja, alkuperäisiä, rehellisiä, nostalgisia ja vanhanaikaisia palveluja, jotka aikaansaavat vieraissa hyvää oloa ja hyvää mieltä. Näitä ovat perinteinen savusaunominen, saaristolaisruoka, luonnonrauha, saariston historia ja kulttuuri. Matkailijat arvostavat aitoutta, toisenlaisuutta ja persoonallisuutta, ja saaristossa näitä tarjotaan nykyisin ympäri vuoden, sanoo Herrankukkaron isäntä Pentti-Oskari Kangas.

- Ulkomaiset vieraat tulevat Suomeen hakemaan seikkailua, joka voi löytyä vaikka suomalaisesta säästä. Koskaan aamulla ei tiedä, millainen sää on illalla! Eksoottisuus ei kuitenkaan ole sama kuin primitiivisyys. Vieraiden viihtyvyys ja hyvä olo on kaiken perusta, hän jatkaa.

Lisätiedot:

Rymättylän Herrankukkaro, kyläpäällikkö Karioskari Kangas, p. 0400 330 124
Naantali Spa, hotellinjohtaja Kenneth Tuomi, p. 044 5566 261
Visit Turku, matkailujohtaja Anne-Marget Hellén, p. 050 559 0499

Liitteenä Finpron tiedote (22.1.) Finrelax-kärkituotteista.

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs