Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Valtakunnallinen kilpailu etsii Suomen parhaita yli 50-vuotiaiden työpaikkoja

Aller Media

Valtakunnallinen kilpailu etsii Suomen parhaita yli 50-vuotiaiden työpaikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2013 klo 15:16
Julkaisija: Aller Media

Aller Median järjestämä Suomen paras työpaikka 50+ -kilpailu alkaa tänään. Kilpailu on avoin kaikille suomalaisille yrityksille, julkisyhteisöille ja järjestöille. Tavoite on nostaa esille organisaatioiden tekemiä konkreettisia tekoja työurien pidentämiseksi.

Yli 50-vuotiaat ovat heikosti hyödynnetty voimavara suomalaisilla työpaikoilla. Heidän työelämässä pysymisensä on kuitenkin ratkaisevaa työurien pidentämisessä.

- Parhaissa työpaikoissa suositaan suunnitelmallisesti monimuotoisuutta, diversiteettiä. Työyhteisön nuorimpien sekä yhteisön vanhimpien tulisi olla erityissuojeluksessamme, Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä sanoo.

Suomen paras työpaikka 50+ -kilpailuun voi osallistua mikä vain Suomessa toimiva organisaatio. Kilpailun voittajat valitsee raati, jonka puheenjohtajana toimii Aller Media Oy:n toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Raadin muut jäsenet ovat työministeri Lauri Ihalainen, lääkintöneuvos Kristiina Mukala sosiaali- ja terveysministeriöstä, Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä, Åbo Akademin johtamisen ja organisaatioiden professori Alf Rehn sekä Oma Aika -lehden päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläinen.

- 50+ ei ole vain ikäluokka, se on mahdollisuus Suomelle. Tässä usein unohdetussa ryhmässä on uskomaton määrä osaamista ja luomisvoimaa. Kun tämä ryhmä jaksaa töissä, se voi saada aikaan ihmeitä. Tänä kriittisenä aikakautena olisikin äärettömän tärkeää, että niin yksittäiset yritykset kuin Suomi kokonaisuutena huolehtisivat voimavarasta, jota tämä ryhmä edustaa, sanoo professori Alf Rehn.


Tietoa kilpailusta

Palkitsemiskriteerejä ovat yli 50-vuotiaiden osuus työntekijöistä, pitkän työuran kannustimet, keskimääräinen eläkkeelle jäämisen ikä, yli 50-vuotiaiden mahdollisuudet edetä uralla ja organisaation omat perustelut sille, miksi juuri tämä yhteisö olisi Suomen paras työpaikka 50+.

Maksuton kilpailu toteutetaan neljässä vaiheessa. Ilmoittautumisaika on 20.3.–30.9.2013. Ilmoittautumisvaiheen jälkeen kriteerit täyttävien organisaatioiden henkilökunta osallistuu kyselyyn, jossa haetaan perusteluja Suomen parhaalle 50+-työpaikalle. Raadin valitsemat voittajat julkistetaan Suomen paras työpaikka 50+ -tilaisuudessa tammikuussa 2014.

Kilpailussa on kolme sarjaa: pienet, pienet ja keskisuuret sekä suuret työpaikat. 

 

Lisätietoja kilpailusta: www.parastyopaikka50plus.fi

 

Tiedustelut:
Sanna Tuppurainen, viestintäpäällikkö, 09 8621 7000, sanna.tuppurainen@aller.fi

Haastattelut:
Pauli Aalto-Setälä, toimitusjohtaja, 09 8621 7000, pauli.aalto-setala@aller.fi

Aller Media Oy on innovatiivinen ja moderni mediatalo, joka on tunnettu menestyneistä tuotteistaan. Aller Median visio on olla Suomen sosiaalisin mediayhteisö, jossa uskotaan vapaaseen sanaan ja vuorovaikutukseen. Aller Median ydinosaamista ovat viihde, lifestyle ja digitaaliset mediakonseptit. Vision ja uudistumiskyvyn ansiosta Aller Medialla on vahva markkina-asema. Allerin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Seiska, Oma Aika, ELLE, Koti ja keittiö, Miss Mix, Fit, Katso,TOPModel, www.telvis.fi, Suomi24 ja All Over Press. Yritys työllistää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä noin 280 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs