Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Uusia nimityksiä Kreabissa – luovaksi johtajaksi Eva Opas

Kreab

Uusia nimityksiä Kreabissa – luovaksi johtajaksi Eva Opas

Nimitys.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 10:10
Julkaisija: Kreab

Kaikki arvokas syntyy vuorovaikutuksessa. Visuaalisen viestinnän merkitystä asioiden kertomisessa ja kiteyttämisessä ei voi ylikorostaa.

Kreabin AD Eva Opas on nimitetty Creative Directoriksi, Tero Salmela Art Directoriksi ja Laura Rönnholm Executive Associateksi. Nämä nimikkeet täsmentävät henkilöiden vastuita ja osaamista.

Eva Opas
Eva on luova visuaalisen viestinnän ammattilainen, joka on tehnyt mittavan uran Kreabissa. Hän aloitti ensin viestintäkonsulttina vuonna 1998 ja siirtyi myöhemmin graafiseksi suunnittelijaksi ja AD:ksi. Eva kykenee taidokkaasti yhdistämään kaupallisen osaamisensa innovatiiviseen visuaaliseen suunnitteluun. Hänen vahvuuksiaan ovat visuaalinen näkemys, asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys.

”Luovat ideat syntyvät vuorovaikutuksessa. Haluan auttaa asiakkaitamme monipuolisen viestinnän keinoin. Visuaalisuus on olennainen osa Kreabin tarjontaa.”

Tero Salmela
Tero on osaava ja kokenut tekijä, joka on suunnitellut ja toteuttanut visuaalisia töitä monipuolisesti eri viestintäkanaviin. Hänen vahvuutenaan on laajojen kokonaisuuksien graafinen suunnittelu. Tero aloitti Kreabissa vuonna 2002.

”Talousviestinnässä tarvitaan yhä enemmän asioiden selkeää visualisointia. Minua kiinnostaa erityisesti monimutkaisten viestien kiteyttäminen infografiikan keinoin.”

Laura Rönnholm
Laura on monipuolinen viestintäosaaja, joka aloitti Kreabissa vuonna 2012 viestinnän suunnittelijana. Laura on erikoistunut viestinnän vaikuttavuuteen ja hän on erinomainen strateginen ajattelija. Konsulttina Lauran vahvuutena on kaupallisen koulutuksen ja yhteiskunnallisen näkemyksellisyyden yhdistäminen.

”Viestintäkonsulttina pääsen kokonaisvaltaisesti osallistumaan asiakkaidemme viestinnän strategiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kreabissa on ainutlaatuiset mahdollisuudet kokea aitopaikalta viestintäalan murros, jossa vuorovaikutuksen merkitys tunnustetaan entistä paremmin.”

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
Luomme vuorovaikutusta.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs