Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Uusi SeiskaLive tekee viihteestä sosiaalista

Aller Media

Uusi SeiskaLive tekee viihteestä sosiaalista

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 15:01
Julkaisija: Aller Media

Aller Media lanseeraa tiistaina 9.4.2013 näyttävästi Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä SeiskaLive-palvelun, joka yhdistää Seiskasta tutun viihdeuutisoinnin sosiaalisen median ominaisuuksiin, lukijoiden ja julkkisten profiileihin ja itse tekemään sisältöön. Sivuston lanseeraus tapahtuu livenä ja sitä voi seurata Kampin kauppakeskuksessa tai verkossa.

Kampin kauppakeskukseen rakennettavasta SeiskaLive-studiosta toimitetaan videouutislähetyksiä, joissa julkkikset kommentoivat päivän puheenaiheita. Kommentaattoreina toimivat muun muassa Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti, Johanna Tukiainen ja Matti Nykänen. Videot kuvataan, editoidaan ja lähetetään Kampista ja ne näkyvät mainosbannereissa suosituissa kotimaisissa verkkomedioissa.

- Seiska astuu nyt aikakauslehtien joukossa edelläkävijän rooliin nettisisällön tuottamisessa. SeiskaLive seuraa viihdemaailman ilmiöitä ja julkkiksia reaaliajassa. Videosisältöjä tehdään koko toimituksen voimin, kertoo Aller Median markkinointijohtaja Manne Salomaa.

Kampista tuotetaan muutakin viihdesisältöä SeiskaLive-sivustolle ja kauppakeskuksessa asioivat voivat osallistua livelanseeraukseen haastattelemalla studiossa vierailevia julkkiksia.

SeiskaLive yhdistää viihdeuutisoinnin ja sosiaalisen median

SeiskaLive-viihdesivustolla käyttäjä voi räätälöidä itselleen mieleisen SeiskaLive-näkymän seuraamalla palvelussa suosikkejaan. Sivusto koostuu toimituksellisesta sekä julkkisten ja käyttäjien tekemästä sisällöstä. Toimitettu sisältö tarjoaa sensuroimatonta viihdettä: yllättäviä uutisia, mehukkaita julkkisjuoruja, muotipoliisin ratsioita. Julkkisten elämää seurataan blogeissa ja JulkkisSarjassa. Ensimmäisenä alkaa Johanna Tukiaisen Suoraa Tuksua.

SeiskaLiven käyttäjiä kannustetaan luomaan oma kanava, jonka kautta he voivat julkaista kuvia, videoita ja kirjoituksia. Suosituimmat käyttäjät kilpailevat paikasta tähtitaivaalla.

- Seiska on tähän saakka ollut leimallisesti printtilehti ja uusi SeiskaLive on palvelu, jota kehitetään yhdessä kuluttajien kanssa. Onhan Suomen ensimmäisen sosiaalisen median, Seiska-lehden, sisällöt perinteisesti luotu yhdessä lukijoiden kanssa. Seiska on Pohjoismaiden suurin viikkolehti ja tavoitteemme on tehdä siitä Suomen johtava digitaalinen viihdemedia, Manne Salomaa sanoo.

SeiskaLive avautuu tiistaiaamuna 9.4. osoitteessa www.seiska.fi. SeiskaLive-palvelu koostuu ilmaisesta SeiskaLive-sivustosta ja maksullisesta SeiskaLive VIP -palvelusta.

Lisätietoja ja haastattelut:
Aller Media Oy:n markkinointijohtaja Manne Salomaa manne.salomaa@aller.fi, p. 09 8621 7000
Seiskan päätoimittaja Marko Petäjäjärvi, marko.petajajarvi@aller.fi, p. 09 8621 7000

Kampin aikataulut

SeiskaLiven toimitus on paikalla Kauppakeskus Kampissa klo 05.30–18.30.

Julkkikset kommentoivat päivänpolttavia aiheita haastatteluissa kahden tunnen välein kello 06.00 alkaen.

Tilaisuuden huipentaa Matti Nykäsen esiintyminen kello 18.00.

Aller Media Oy on innovatiivinen ja moderni mediatalo, joka on tunnettu menestyneistä tuotteistaan. Aller Median visio on olla Suomen sosiaalisin mediayhteisö, jossa uskotaan vapaaseen sanaan ja vuorovaikutukseen. Aller Median ydinosaamista ovat viihde, lifestyle ja digitaaliset mediakonseptit. Vision ja uudistumiskyvyn ansiosta Aller Medialla on vahva markkina-asema. Allerin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Seiska, Oma Aika, ELLE, Koti ja keittiö, Miss Mix, Fit, Katso, TOPModel, www.telvis.fi, Suomi24 ja All Over Press. Yritys työllistää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä noin 280 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs