Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Uusi OMA AIKA on elämänmakuinen monimediajulkaisu aktiivisille aikuisille

Aller Media

Uusi OMA AIKA on elämänmakuinen monimediajulkaisu aktiivisille aikuisille

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2013 klo 16:01
Julkaisija: Aller Media

Aller Median OMA AIKA palvelee ja viihdyttää yli 50-vuotiaita lukijoitaan 20.3.2013 alkaen. Aikakausbrändi koostuu kerran kuussa ilmestyvästä lehdestä, lehden tablettiversiosta ja verkkosivusta. Lehden ensimmäisessä numerossa lanseerataan myös Suomen paras 50+ työpaikka -kilpailu.

OMA AIKA käsittelee aikuisten naisten ja miesten elämää lähellä olevia asia-aiheita. Lehden vakiosisältöjä ovat työelämä, terveys ja kunto, oma talous ja laki, perhe ja ihmissuhteet sekä matkat. Vahvat henkilöhaastattelut ovat tärkeä osa lehteä.

- Käsittelemme yli viisikymppisiä kiinnostavia aiheita asenteella, jossa on rohkeutta ja särmää. Lukijamme osaa vaatia laatua: tarkkaa, oikeaa asiatietoa sekä hyvin kirjoitettuja juttuja. Tartumme ajankohtaisiin asioihin ja herätämme keskustelua, kertoo OMA AIKA -lehden päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläinen

OMA AIKA on Aller Media Oy:ssä kehitetty monimediajulkaisu suomalaisille aktiivisille aikuisille. OMA AIKA -lehden suunnittelussa alusta asti mukana ollut 56-vuotias Hämäläinen on itse kohderyhmän edustaja.

- Olipa lukija työelämässä tai eläkkeellä, mies tai nainen, tarjoamme hänelle elämänmakuista luettavaa. Julkaisun laadukas, informatiivinen ja tunteita puhutteleva sisältö palvelee ja viihdyttää, sanoo Hämäläinen.

Päätoimittaja Hämäläisen lisäksi toimitukseen kuuluvat AD Saara Tuomikoski, toimituspäällikkö Anu Virnes-Karjalainen, toimitussihteerit Jaana Kivipelto-Tulkki ja Ari Lahdenmäki sekä toimittaja Eija Aatela. Kolumnisteina toimivat median monivaikuttajat Markus Leikola ja Merja Rehn. Lakiasioiden asiantuntijakirjoittajana on perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut OTK Ilona Piironen, taloudesta ja sijoittamisesta kirjoittaa KTT Jarmo Leppiniemi.

Suomen paras viisikymppisten työpaikka

Aller Media julkistaa OMA AIKA -lehden ensimmäisessä numerossa kilpailun, jossa etsitään Suomen parasta yli 50-vuotiaiden työpaikkaa.

- Työurien pidentäminen on yhteiskunnallisesti merkittävä ja toistaiseksi ratkaisematon asia. Suomen paras 50+ työpaikka -kilpailun myötä haluamme nostaa esille työpaikkoja, joissa arvostetaan myös yli 50-vuotiaita ja panostetaan heihin, kertoo Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Liitteet:
- OMA AIKA -lehden kansikuva
- Toimituksen yhteiskuva. Kuvassa vasemmalta oikealle Saara Tuomikoski, Anna-Liisa Hämäläinen, Ari Lahdenmäki, Anu Virnes-Karjalainen, Jaana Kivipelto-Tulkki, Eija Aatela
- Anna-Liisa Hämäläisen kuva

Tiedustelut:

OMA AIKA: Anna-Liisa Hämäläinen, 09 8621 7000, anna-liisa.hamalainen@aller.fi
Suomen paras 50+ työpaikka: Pauli Aalto-Setälä, 09 8621 7000, pauli.aalto-setala@aller.fi 

Liitetiedostot

OMA AIKA

OMA AIKA on Aller Median aktiivisille aikuisille suunnattu, journalistisesti korkeatasoinen aikakausbrändi. Siihen kuuluu kerran kuussa ilmestyvän aikakauslehden lisäksi tablettiversio ja verkkosivusto www.omaaikalehti.fi. OMA AIKA käsittelee oivaltavasti, luotettavasti ja ajankohtaisesti omaa taloutta ja perheen lakiasioita, työelämää, matkailua, terveyttä ja ihmissuhteita. Tilaajilleen OMA AIKA tarjoaa lisäetuja ja palveluita. Lehden päätoimittaja on Anna-Liisa Hämäläinen. 

Aller Media

Aller Media Oy on innovatiivinen ja moderni mediatalo, joka on tunnettu menestyneistä tuotteistaan. Aller Median visio on olla Suomen sosiaalisin mediayhteisö, jossa uskotaan vapaaseen sanaan ja vuorovaikutukseen. Aller Median ydinosaamista ovat viihde, lifestyle ja digitaaliset mediakonseptit. Vision ja uudistumiskyvyn ansiosta Aller Medialla on vahva markkina-asema. Allerin tunnetuimmat tuotemerkit ovat 7 päivää, ELLE, Koti ja keittiö, Miss Mix, Fit, Katso, TOPModel, www.telvis.fi, Suomi24 ja All Over Press. Yritys työllistää Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä noin 280 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs