Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Uusi kirja - Matti Ruuskanen: Vientimies

Nordbooks

Uusi kirja - Matti Ruuskanen: Vientimies

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2014 klo 13:01
Julkaisija: Nordbooks

Käytännönläheinen johdatus arabialaiseen kulttuuriin ja kaupankäyntiin.

 Ruuskanen, Matti: Vientimies. Neljännesvuosisata Arabiaa rakentamassa ja Suomen Arabian-vientiä edistämässä. ISBN 978-952-6643-77-9. 235x160 mm, 250 sivua. Kovakantinen. Valokuvia. 32,00 €

 

Kirjan tekijä asui 1978-2009 Arabian niemimaalla ja osallistui Saudi-Arabiassa merkittäviin rakennus- ja vientiprojekteihin eri rakennusyhtiöiden palveluksessa, perusti saudeille huolintayrityksen ja toimi Suomen vienninedistäjänä Finpron toimistojen päällikkönä Riadissa ja Dubaissa

Kirjaan sisältyy analyyseja vientiprojekteista ja kirjoittajan tiivis katsaus arabialaiseen bisneskulttuurin koukeroihin ja siellä selviämisen saloihin. Kirja sopii niin vientialan ammattilaisille kuin kansainvälisyyttä opiskelevillekin.

Ruuskanen kertoo oppinsa tarinoiden muodossa ja hymy huulilla, ei sormi pystyssä pomottaen. Kirja hakee vaikeuksista positiivisen puolen ja antaa luvan ajatella itse ja olla oma-aloitteinen = oman onnensa seppä.

"Kaikki, mitä tässä on ajatukset ja kulttuuri mukaan lukien, perustuu omiin kokemuksiin ja kommelluksiin, kaikki on kantapään kautta koettu ja opittu, tiedettä tässä ei ole tippaakaan."

Ruuskasen Eila-puoliso asui ja matkusti miehensä mukana, mutta pääsi myös näkemään asioita ja tapahtumia sielläkin, mihin miehillä ei ollut asiaa. Näitä puolia valottaa yksi kirjan luvuista.

Matti Ruuskanen on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja asuu Haukiputaalla.

Arvostelukappaleiden tilaukset kirjat@nordbooks.fi

 

 

Nordbooks on Kemissä toimiva kirjankustantaja ja kustantaa pääasiassa kotimaista kauno- ja tietokirjallisuutta noin 40 nimikettä vuodessa.

Kustantaja Matti Ylipiessa 045 134 6090

info@nordbooks.fi

Kaikki luettelot ja  kansikuvat www.nordbooks.fi

Kustantajan kirjakauppa www.nordbooks.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs