Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Uudistunut Image näyttää suuntaa suomalaisille aikakauslehdille

A-lehdet Oy

Uudistunut Image näyttää suuntaa suomalaisille aikakauslehdille

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2014 klo 09:25
Julkaisija: A-lehdet Oy

”Image on suomalaisen aikakauslehtimaailman klassikko. Halusimme uudistuksella tehdä siitä rennomman ja samalla käsitellä aiheita, joilla on merkitystä aiempaa laajemmalle lukijakunnalle”, päätoimittaja Heikki Valkama sanoo. ”Journalismin kurjistumisesta puhutaan paljon. Me Imagessa uskomme, että laadulla on vielä väliä. Pyrimme tekemään Suomen parasta aikakauslehteä, emme vähempää”, Valkama jatkaa.

Uudistuneen Imagen ensimmäisen numeron kannessa on kirjailija Riikka Pulkkinen, joka kertoo lehdessä itse kirjoittamassaan pitkässä lukujutussa äidiksi tulemisesta. Muut isot jutut kertovat muun muassa Googlen maailmanvalloituksesta, Greenpeacen tarinan sekä kissavideoiden salat.

Uudistuneessa Imagessa pureudutaan ajassa olevia ilmiöihin, talouteen, politiikkaan, kiinnostaviin ihmisiin ja muihin juuri nyt pinnalla oleviin asioihin. Imagen lifestyleosio Hip käsittelee ruokaa, matkailua, muotia, designia ja teknologiaa. Uutta Imagessa ovat myös Riku Korhosen kolumnit rakkaudesta ja Ville Blåfieldin kolumnit työelämän tapahtumista. Kulttuuriosio Pop:ista löytyvät suositut kulttuurikolumnit ja muut kulttuuriaiheet entistä tuhdimpana pakettina.

Torstaina 30.1. ilmestyvä Image-lehti on ensimmäinen uudistunut numero.

Lisätiedot: päätoimittaja Heikki Valkama, Image, 050 414 4282, heikki.valkama@a-lehdet.fi

 

 

 

Image on aikakauslehti vailla vertaa. Joka kuukausi lehti tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin. Image luo ilmiöitä: kun jokin on Imagessa, se on jo siksi kiinnostavaa. Imagea julkaisee A-kustannus Oy, joka on osa A-lehdet-konsernia.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs