Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tyttöyhteisö Demi.fissä jo yli 120 000 viikkokävijää

A-lehdet Oy

Tyttöyhteisö Demi.fissä jo yli 120 000 viikkokävijää

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2013 klo 15:11
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen suurin tyttöyhteisö Demi.fi rikkoi kävijäennätyksensä: viime viikolla Demi.fissä oli jo lähes 123 000 eri kävijää, eli se tavoittaa reilusti yli puolet 15–19-vuotiaista suomalaisista tytöistä. Kuukausittain Demi.fissä on huikeat 300 000 eri kävijää.

"Onnistumisen salaisuus on se, että uudistus toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Demi.fin käyttäjien, demittäjien, kanssa. Uudistuksen kaikki ideat tulivat yhteisöltä", kertoo Demin vt. päätoimittaja Satu Koivisto.

Uudistuneella sivustolla tytöillä on entistä monipuolisemmat mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa toimituksen kanssa ja osallistua koko Demi-brändin tekemiseen. Demi.fi on myös yhteistyökumppaneille ainutlaatuinen kanava tavoittaa nuoret tytöt.

"Demi.fissä kokoontuu yhteen seuraava kuluttajien sukupolvi, jonka parissa brändin kannattaa viettää aikaa jo nyt. Nuorilla tytöillä on suuri vaikutusvalta perheessä tehtäviin ostopäätöksiin, ei vain omiin hankintoihinsa", sanoo liiketoimintavastaava Hertta Granroth. "Demittäjät osallistuvat mielellään esimerkiksi tuotekehitykseen. Aktiiviset tytöt rakastavat testiryhmiä ja jakavat mielellään osaamistaan", Granroth vinkkaa.

Lisätietoja:

Demin vt. päätoimittaja Satu Koivisto, 045 674 8310, satu.koivisto@a-lehdet.fi

Liiketoimintavastaava Hertta Granroth, 040 595 9953, hertta.granroth@a-lehdet.fi

 

 

 

12–19-vuotiaiden tyttöjen suosikkimedia Demi on suunnannäyttäjä tulevaisuuden monikanavaisille lehtibrändeille. Demi-lehden ja Demi.fin lisäksi Demillä on Suomen suurin lehtialan Facebook-ryhmä, johon kuuluu jo noin 59 000 aktiivista fania. Demiä kustantaa A-lehdet Oy.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs