Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » TUUNARIKIN HYÖTYY ARKHIMEDEKSESTÄ

Isolta Oy

TUUNARIKIN HYÖTYY ARKHIMEDEKSESTÄ

Artikkeli.
Julkaistu: 23.05.2011 klo 11:38
Julkaisija: Isolta Oy


Liiketoimintasovellus kasvaa pala palalta
Auton tuunaaja on yhä useammin aikuisikäinen aktiivinen autoilija, jolle auto on hauska päivittäinen kulkuväline. Tuunaamalla autoiluun saa elämyksellisyyttä ja autoon jotain pientä lisää, mukavuutta ja nopeutta esimerkiksi juuri sellaisilla jousituksilla ja alustasarjoilla kuin itse haluaa.

Auton tuunaamiseen tarvitaan monenmoisten osien ja tarvikkeiden lisäksi melkoisesti asiantuntemusta ja tietoa. Tämä on oivallettu Quantum Motorisissa, jonka verkkokauppa tuningstudio.fi:stä löytyy yli 90 000 nimikkeen lisäksi joustavuutta ja asiantuntevaa palvelua. Tärkeä laadun osa on monesta paikasta tulevien toimitusten kontrollointi.

– Valikoimamme kasvaa kysynnän myötä jatkuvasti. Teemme tai valmistutamme kaiken täysin asiakkaan haluamalla tavalla. Varmistaaksemme tuotteiden laadun testaamme lähes jokaisen niistä. Myös maahantuojat ovat tuttuja ja luotettavia, kuvaa Quantum Motorsin toimitusjohtaja Paavo Mäkinen.


Arkhimedes yksin riittää
Verkkokaupan kirjanpito on hoidettu 2000-luvun alkupuolelta Arkhimedeksen ilmaisversiolla ja Excel-taulukoilla. Yrityksen kasvaessa huomattiin, ettei tarvittavaa toiminnanohjausta pystytty enää hallitsemaan taulukkolaskennalla.

– Arkhimedeksestä löytyi kaikki se, mitä meillä tarvittiin. Niinpä päivitimme Arkhimedeksen toiminnanohjauslaajuuteen puolitoista vuotta sitten. Ensimmäiseksi sillä hoidettiin myynti, tarjousmyynti ja ostoreskontra. Uusia ominaisuuksia, kuten laskutus, ostotilaukset ja asiakastietojen kokonaisvaltainen hallinta, voitiin ottaa käyttöön vaiheittain. Nyt kaikki on käyty läpi kertaalleen ja voimme palata terävöittämään entisestään ensimmäisiä asioita.

Tällä hetkellä Arkhimes on tuningstudio.fi:n ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoituvat kaikki liiketoiminnan pääprosessit. Automatiikan ansiosta kirjanpitotyö yksinkertaistui ja raportointirytmi nopeutui. Järjestelmää käyttää päivittäistyössään neljä henkilöä ja sen on laskettu säästävän yhden ihmisen työmäärän.

– Itse prosessit eivät ole muuttuneet, mutta uusien työkalujen ansiosta suorituskyky on kolminkertaistunut. Arkhimedeksellä myyntimies tekee aiempaan verrattuna yli kaksinkertaisen määrän tarjouksia päivässä, Mäkinen laskee.

Looginen ja kustannustehokas
Alun alkaen oli tuningstudio.fi:ssä tärkeää löytää toiminnanohjausjärjestelmä, jonka piti pystyä kokoamaan pirstoutuneet prosessit.

– Onnistuimme erinomaisesti ja siinä meitä auttoi Arkhimedeksen looginen käyttöliittymä. Se on selkeä ja nopea oppia. Keskeistä siinä on prosessiperusteisuus, joka toimii meillä myös vastavirtaan, Mäkinen kertoo.
Kiitosta Mäkiseltä saa myös Arkhimedeksen toimittaja Isolta Oy tavastaan lähestyä ongelmia ja kysymyksiä.

- Sisäänajovaiheessa käytimme nopeaa varastolähtöpalvelua. Tuen tarve putosi kuitenkin nopeasti. Enää emme tarvitse sitä edes kuukausittain. Arkhimedesta on Mäkisen mielestä helppo suositella myös siksi, että se on armottoman kustannustehokas.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Mikko Ilomäki, puh. 0207 - 181710, www.LIIKETOIMINTASOVELLUS.FI

 

Isolta Oy on vuonna 2003 perustettu sähköisen liiketoiminnan ja taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo. Isoltan taloushallinnon tuoteperheeseen kuuluu pienyrityksille suunnattu Arkhimedes Liiketoimintasovellus sekä oppilaitoksille suunnattu Opus-oppilashallinto. www.LIIKETOIMINTASOVELLUS.FI

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs