Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tutkimus: Yli 20% suomalaisista pörssiyrityksistä pitää asiakaskokemusta strategisesti merkittävänä, vaikutusta myös kasvuun.

asiakaspalvelukokemus.fi

Tutkimus: Yli 20% suomalaisista pörssiyrityksistä pitää asiakaskokemusta strategisesti merkittävänä, vaikutusta myös kasvuun.

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2016 klo 08:45
Julkaisija: asiakaspalvelukokemus.fi

asiakaspalvelukokemus.fi :n tuottaman tutkimuksen mukaan yli 20% suomalaisista pörssiyrityksistä pitää asiakaskokemusta strategisesti merkittävänä. Asiakaskokemuksen vaalimisella on vaikutusta suurten ja keskisuurten yritysten kasvuun: asiakaskokemusta vaalivista suurista ja keskisuurista yrityksistä 50% pystyi kasvattamaan liikevaihtoa, kun taas yrityksistä, joissa asiakaskokemus ei ole strategisessa asemassa, kasvuun ylsi vain 34%”

Tutkimuksessa tarkasteltiin pörssiyritysten julkaisemaa materiaalia: www-sivuja syksyllä 2015, vuosikertomuksia sekä tilinpäätöstietoja vuosien 2013 ja 2014 osalta. Tutkimus toteutettiin käyttämällä sanahakuja julkilausumiin ja selvittämällä niiden asiayhteyksiä. Tavoitteenamme oli vastata seuraaviin kysymyksiin:

-Kuinka moni pörssiyritys mainitsee asiakaskokemuksen osana strategiaa ja näin ollen pitää sitä strategisesti merkittävänä?
-Onko asiakaskokemuksella vaikutusta yritysten kasvun kehitykseen, entä miten on kannattavuuden laita?
-Miten asiakaskokemuksen kannalta merkittävien teemojen esiintyminen on kehittynyt julkaisuvuosina 2014-2015?
-Kuinka monella yrityksellä on asiakaskokemuksesta tai -palvelusta vastaava johtaja johtoryhmässä ja kuinka moni ilmoittaa mittaavansa toimintaa NPS-mittarilla?

Tutkimus on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa: 

http://www.asiakaspalvelukokemus.fi/blog/tutkimus-asiakaskokemus-asiakaspalvelu-suomalaisissa-porssiyrityksissa

www.asiakaspalvelukokemus.fi
Matti Toivonen
info@asiakaspalvelukokemus.fi
+358 400 422802

asiakaspalvelukokemus.fi -sivuston missio on parantaa asiakaspalvelua ja sitä kautta asiakaskokemusta suomalaisissa yrityksissä. Luomalla verkoston, joka jakaa tietoa, käytäntöjä ja menestystarinoita, uskomme että voimme auttaa Teitä, saman asian puolesta taistelevia, menestymään.

Fokuksessa asiakas, intohimona palvelu ja kokemus!

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs