Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Turun AMK:n Tomorrow’s Show 2015 on pian täällä

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:n Tomorrow’s Show 2015 on pian täällä

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 14:31
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Millaiset digiratkaisut kasvattavat liikevaihtoa? Mitä ylipäätään on digijohtaminen? Tomorrow’s Show kysyy digikysymyksiä ja yllättää vastauksillaan.  

Turun AMK:n suurimman yritystapahtuman teemana on digitalisaatio ja mukana laivaseminaarissa torstaina 29.10. on monialaisia asiantuntijoita, huippupuhujia ja jopa 100 nuorta tulevaisuuden tekijää, Turun AMK:n opiskelijoita. 

Tapahtuman pääpuhuja on Viestintätoimisto Kreab Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner, joka innostaa osallistujia ottamaan digiloikan – eli lisäämään tuottavuutta, parantamaan palvelua ja lisäämään liikevaihtoa. Toteutustapoja käsitellään päivän mittaan eri työpajoissa.

– Tomorrow’s Show tarjoaa oivan mahdollisuuden surffata digitalisaation aallonharjalla mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta ja ennen kaikkea keskustella aiheesta niin yritysten edustajien kuin opiskelijoiden kanssa, sanoo yhtenä puhujista mukana risteilyllä oleva Suomen Xbox liiketoimintajohtaja Jussi Luoto.

Median edustajille on varattu tapahtumaan 10 paikkaa:  Tutustu ohjelmaan

Ilmoittaudu mukaan 14.10. mennessä: https://www.lyyti.fi/group/Tomorrows_show_8515

Excellence in Action

Excellence in Action on Turun AMK:n slogan, joka tulee käytännössä esille tapahtumassa monin tavoin, esimerkiksi Nemo -, Digitopia- ja Arvoa urheilusta -hankkeiden työpajoissa. Terveys ja hyvinvointi -tulosalueen palveluita esitellään koko risteilyn ajan.

– Tomorrow’s Show antaa meille erinomaisen mahdollisuuden keskustella kumppaneidemme kanssa tulevaisuuden kehityssuunnista koko innostavan yhteisömme voimin, sanoo rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Tulevaisuutta kohti

Taideakatemian sirkus- ja teatteri-ilmaisun opiskelijat viihdyttävät vieraita päivän aikana. Tapahtuman visuaalisen ilmeen ovat luoneet AMK:n mainonnansuunnittelun opiskelijat ja AMK:n työryhmässä on mukana myös liiketalouden ja media-alan opiskelijoita.

Tomorrow’s Show onkin opiskelijoille projektioppimista parhaimmillaan: digitaalisuus on aihe, jonka he tuntevat hyvin ja jota on innostavaa yhdessä kehitellä.

Tulevaisuuden tekijöiden eli opiskelijoiden ja yritysten edustajien, paikalla olevien ammattilaisten verkostoituminen ja ideoiden vaihtaminen antaa päivälle oman tulevaisuuden leimansa. Tuoreiden ideoiden lisäksi syntyy myös uusia yrityskontakteja.

– Tomorrow’s Show on projektina erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen. Me olemme tässä päässeet näkemään, miten tapahtuma luodaan lähes tyhjästä. Ideoita on kehitetty luovasti ja olemme oppineet, miten yritysasiakkaiden kanssa tehdään yhteistyötä, kertoo liiketalouden opiskelija Jemina Lindberg.

Lisätietoja:


Saija-Riikka Louhelainen
, Turun AMK

puh. 040 355 0295
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs