Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tubettajat haastattelivat videoillaan presidentti Sauli Niinistöä

A-lehdet Oy

Tubettajat haastattelivat videoillaan presidentti Sauli Niinistöä

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Demin suosikkitubettajat Twice As Nice ja Elisa Malik haastattelivat tasavallan presidentti Sauli Niinistöä vihapuheesta, ehkäisystä, veganismista ja koulutusleikkauksista. Presidentti Niinistö osallistui myös tubettajien hauskoihin YouTube-haasteisiin. Haastattelusta kuvattu video julkaistaan YouTubessa 14. syyskuuta klo 9.

Demin #kysypresidentiltä-kampanjassa nuoret saivat esittää kysymyksiä tasavallan presidentille heitä askarruttavista yhteiskunnallisista teemoista. Kysymyksiä kerättiin Demin sosiaalisen median kanavissa sekä Twice As Nicen ja Elisa Malikin omilla videoilla tunnisteella #kysypresidentiltä. Kysymyksiä tuli eri kanavissa noin 1000.

”Monet nuoret eivät seuraa perinteistä mediaa, vaan he etsivät tietoa sosiaalisen mediasta, kuten YouTubesta. Siksi yhteiskunnallisista kysymyksistä on tärkeää keskustella näissä kanavissa”, Demin päätoimittaja Anni Lintula sanoo.

Tubettajat ja Demin toimitus valitsivat satojen kysymysten joukosta ne, jotka esitettiin presidentti Niinistölle. Haastattelut kuvattiin tasavallan presidentin kesäasunnossa Kultarannassa. 

”On tärkeää, että nuoret ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista. Politiikassa on kyse siitä, miten ihmisten elämä järjestyy ja millaisilla pelisäännöillä arjessa toimimme”, presidentti Sauli Niinistö kommentoi.

Tubettajien haastatteluissa selvisi muun muassa, mitä presidentti Niinistö haluaa sanoa koulukiusaajille ja kokeeko presidentti, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Entä mitä presidentti vastasi Twice As Nicen salamakierroksella ja kumpi voitti Say anything -haasteen: tubettaja Elisa Malik vai presidentti Niinistö?

Linkki videoon: https://youtu.be/TFxOrKWjPZA

Lisätietoa kampanjasta: Demin päätoimittaja Anni Lintula, p. 050 414 4233

 

Demi on nuorten naisten suosikkibrändi, jonka kokonaistavoittavuus on 240 000 (KMT Syksy 2015/Kevät 2016). Demin sosiaalisen median kanavat, Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat ja WhatsApp, tavoittavat viikoittain lähes 100 000 seuraajaa. Demin yhteistyötubettajien YouTube-kanavilla on yhteensä yli 300 000 tilaajaa. Demiä julkaisee A-lehdet Oy.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs