Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Trendi uudistui: lisää naisia, lisää viisautta

A-lehdet Oy

Trendi uudistui: lisää naisia, lisää viisautta

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Uudistuva Trendi tarjoaa entistä enemmän inspiroivien ihmisten tarinoita ja uusia näkökulmia. Trendi kutsuu lukijansa viisaiden naisten seuraan nauttimaan, oivaltamaan ja ihastumaan.

 

”Viisaat, kiinnostavat naiset ovat olleet Trendin ytimessä aina. Nyt nostamme heidät vieläkin suurempaan rooliin”, päätoimittaja Jenni Lieto kertoo.

 

Ensimmäisessä uudessa Trendissä puhuvat muun muassa Marimekon luova johtaja Anna Teurnell, eläinfilosofi Elisa Aaltola, valokuvaaja Sanna Saastamoinen-Barrois, toimittaja Baba Lybeck, malli ja bloggaaja Sofia Ruutu ja kolumnisti ja juontaja Maria Veitola. He paljastavat oivalluksiaan työstä, tyylistä, ihmissuhteista ja hyvinvoinnista.

 

Naisten tarinoiden lisäksi Trendissä on jatkossakin inspiroivaa hyötytietoa lukijoita kiinnostavista aiheista kuten kauneudesta, muodista, terveydestä ja ruuasta.

 

Jokainen Trendi on elämyksellinen erikoisnumero

 

Trendi ilmestyy tänä vuonna yhdeksän kertaa, noin viiden viikon välein. Jokainen Trendi on erikoisnumero, joka käsittelee kiinnostavaa aihetta uudesta näkökulmasta.  Elämyksellinen lehti on entistä iättömämpi ja puhuttelee aiempaa laajempaa naiskohderyhmää.

 

Nyt ilmestyvän lehden teemana on uusi alku ja muodonmuutos. Tulevien numeroiden teemoja ovat muun muassa rauha, voima, seksi ja salaisuudet. ”Lukijat odottavat aikakauslehdeltä syventymistä ja merkityksellistä journalismia. Samalla lehden jokaisen numeron pitää myös yllättää, olla pieni tapaus”, Lieto toteaa.

 

Sähköisissä kanavissaan Lily-blogiyhteisössä, Lily Edit -muotimediassa, uutiskirjeessä ja somessa Trendi on lukijan iholla joka päivä. ”Lukijat odottavat verkolta päivittäistä kommunikaatioita, läheisyyttä ja läsnäoloa. Ne luovat pohjan merkitykselliselle lukijasuhteelle. Tässähän olemme jo pitkään olleet edelläkävijöitä yhteisöllisen Lilyn ansiosta”, Lieto jatkaa.

Lisätietoja

A-lehdet Oy, Trendin ja Lilyn päätoimittaja Jenni Lieto, 050 414 4218, jenni.lieto@a-lehdet.fi

 

Trendi tarjoaa merkityksellisiä tarinoita, ihailtavia esikuvia ja inspiroivia oivalluksia. Muodin ja kauneuden lisäksi läsnä ovat vahvasti hyvinvointi, työ, ruoka, koti, perhe ja muut elämänvalinnat. Lily on Trendin verkkoyhteisö, josta löytyvät merkittävimmät lifestyle-, muoti- ja kauneusblogit. Trendin ja Lilyn kokonaistavoittavuus on 273 000 (KMT Kevät 2015).

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs