Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » ToinenPHD nappasi brändien ja jakelutien konkarin

ToinenPHD nappasi brändien ja jakelutien konkarin

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 13:05
Julkaisija: ToinenPHD

Tiedote 26.8.2015

Mediatoimisto ToinenPHD jatkaa strategisia rekrytointejaan. Syyskuussa joukkoon liittyy vahva kuluttajamarkkinoinnin, kaupan jakelutien ja brändien asiantuntija Leena Koskinen. Leena on johtanut uransa aikana merkittävimpiä suomalaisia brändejä muun muassa Hartwallilla ja HK Ruokatalossa.

Leena tuo markkinointiarkkitehdin roolissa merkittävän lisän ToinenPHD:n vähittäiskaupan osaamiseen sekä vahvan näkemyksen FMCG-asiakkuuksista.

ToinenPHD:n asiakaskuntaan kuuluu lukuisia Suomen johtavia kaupan asiakkaita sekä kivijalasta että verkkokaupan puolelta, ja muutosvauhti on näillä toimialoilla huima.

Mobiliteetin, datan hyödyntämisen ja palvelukokemuksen merkitys kasvaa jatkuvasti. Samaan aikaan regulaatio asettaa monella alalla markkinoinnin toimenpiteille haasteita. Tuloksellinen markkinointi vaatiikin vahvaa strategista silmää ja tiedolla johtamista.

"Mediatoimistojen on muututtava todellisiksi asiakkaittensa strategisiksi kumppaneiksi, mikäli ne haluavat taata olemassaolonsa edellytykset tulevaisuudessa. Tämä vaatii liiketoiminnan ja taloudellisten realiteettien ymmärtämistä, jakelutien osaamista sekä huippulaatuista brändien rakennusta. Olen todella iloinen ja innostunut, että pääsen hyödyntämään omaa osaamistani ToinenPHD:ssä sekä itsekin oppimaan huipputyyppien parissa", toteaa Leena Koskinen.

 “Olen ylpeä siitä että saamme Leenan toisenlaiseen joukkoomme. Hän on hankkinut kiistämättömät kannukset kovissa bränditaloissa ja sopii porukkaamme loistavasti. Toimialoista kauppa ja FMCG ovat meille elintärkeitä, ja jokaisen rekrytoinnin pitää olla täysosuma. On helppo toivottaa Leena tervetulleeksi”, sanoo ToinenPHD:n toimitusjohtaja Sanna Myller.

Omnicom Media Group Finland panostaa syksyn rekrytoinneissaan vahvasti asiakkuuden kehittämiseen asiakasdatan kautta. Yksi vahvoista painopistealueista kaupan ala.

 

Lisätiedot:

Managing Director Sanna Myller, ToinenPHD, p. 040 674 2983, sanna.myller@toinenphd.com

Marketing Architect Leena Koskinen, ToinenPHD, p. 040 762 1211

Mediatoimisto ToinenPHD on osa Omnicom Media Group Finlandia, johon kuuluvat myös mediatoimisto OMD Finland sekä dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs