Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tiedotustilaisuus: Global Forum kokoaa Ouluun maailman digitaalisen yhteisön

Oulun kaupunki

Tiedotustilaisuus: Global Forum kokoaa Ouluun maailman digitaalisen yhteisön

Kutsu.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 15:28
Julkaisija: Oulun kaupunki

Aika           maanantai 28.9. kello 11.00

Paikka       Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2

Aihe           Global Forum kokoaa Ouluun maailman digitaalisen yhteisön

 

Toivotamme Teidät tervetulleeksi Global Forumin tiedotustilaisuuteen maanantaina 28.9. kello 11. Paikalla ovat Global Forumin puheenjohtaja, Dr. Sylviane Toporkoff, Global Forumin varapuheenjohtaja Mr. Sébastien Lévy, Euroopan alueiden komitean puheenjohtaja Markku Markkula sekäkaupunginjohtaja Matti Pennanen.


Lehdistötilaisuus pidetään englannin kielellä ja se on nähtävissä webcast-lähetyksenä osoitteessa https://livestream.com/sahaprod/Globalforum

 

Pääministeri Juha Sipilä avaa tilaisuuden ja on toimitusten tavattavissa lehdistötilassa puheenvuoronsa jälkeen noin kello 9.45.

 

--

Maailman digitaalinen yhteisö kokoontuu Ouluun Global Forum -tapahtumaan Oulun kaupunginteatterille 28.-29. syyskuuta 2015. Valtiovaltaa Global Forumissa edustaa Suomen pääministeri Juha Sipilä. Huipputason vierasjoukossa on maailman digijohtajia yli 30 maasta ja kymmenistä yhtiöistä. Kaksipäiväisessä korkean profiilin aivoriihessä on puhujia yli 60, jotka johdattavat maailmaa digiaikaan.

Global Forum 2015 on kansainvälisesti merkittävä tapahtuma, joka järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa. Tapahtuma on aiemmin järjestetty muun muassa Genevessä, New Yorkissa, Tukholmassa, Brysselissä ja Washington DC:ssä.

Oulun kaupungin tavoitteena tapahtumassa on saattaa alueen startup-kenttä ja kasvuhakuiset yritykset samaan pöytään globaalien teollisten toimijoiden kanssa digitalouden kasvun synnyttämiseksi alueelle. Global Forum tuo Ouluun useita Euroopan komission tietoyhteiskunnan ja viestinten pääosaston GD Connectin ylimpiä johtajia.

Oulun kokouksen ohjelmassa ovat erityisesti Oululle tärkeät aiheet; 5G, IOT, 3D/virtuaaliteknologiat, tulevaisuuden terveysteknologiat sekä pohjoisen alueen mahdollisuudet / tarpeet ICT sektorille.

 

Global Forumin ohjelmaan voi tutustua osoitteessa http://globalforum.items-int.com/#article-program

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset lehdistötilaisuuteen 22.9. klo 15 mennessä: Eila Vähäkuopus, eila.vahakuopus@ouka.fi tai 044 703 1141

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs