Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » TIEDOTE: Paras on arvostetun norjalaisvalmentajan opas voittajille

Bazar Kustannus Oy

TIEDOTE: Paras on arvostetun norjalaisvalmentajan opas voittajille

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2014 klo 08:45
Julkaisija: Bazar Kustannus Oy

Norjalaisen mentaalivalmentajan Erik Bertrand Larssenin teos Paras on sekä kirjoittajan henkilökohtainen tarina unelmien tavoittamisesta sekä opas siihen, miten kuka tahansa voi saavuttaa omat tavoitteensa. Teos perustuu metodeihin, joilla hän on valmentanut muun muassa huippu-urheilijoita arvokisavoittoihin.  

Paras
ohjaa lukijaa tunnistamaan voimavaransa ja saavuttamaan tavoitteensa parhain mahdollisin tuloksin niin arjessa, työelämässä kuin urheilussakin. Kirja rohkaisee haastamaan itsensä ja etsimään rajoja mukavuusalueen ulkopuolelta. Erik Bertrand Larssen kertoo kirjassaan myös omakohtaisista kokemuksistaan tavoitteiden saavuttamiseksi niin yksityiselämän kuin valmentajankin näkökulmasta katsottuna.

Bertrand Larssen on koulutukseltaan upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijä. Hän on osallistunut kansainvälisiin puolustustehtäviin Norjan armeijan erikoisjoukoissa. Valmistuttuaan Norjan kauppakorkeakoulusta hän työskenteli Finansbankenin, NetComin ja Mercuri Urvalin palveluksessa.  

Nyt Norjan kuumimmaksi puhujaksi tituleerattu Bertrand Larssen valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita ja poliitikkoja. Oman yrityksensä Bertrand Oy:n hän perusti vuonna 2010. Hänen valmennettaviaan ovat muun muassa Tour de Ski -voittaja Martin Johnsrud Sundby sekä maailman parhaiden golfaajien joukkoon rankattu Suzann Pettersen. Aikaisemmin hän on valmentanut muun muassa Petter Northugin ja Norjan hiihtomaajoukkueen kaikkien aikojen menestykseen vuoden 2011 Oslon maailmanmestaruuskisoissa.

Paras ilmestyi Norjassa syksyllä 2012, ja se on edelleen maan myydyimpien kirjojen listalla. Käännösoikeudet on myyty 16 maahan, muun muassa Yhdysvaltoihin, Kiinaan ja Japaniin.  

Norjankielinen alkuteos: Bli best med mental trening
Suomennos: Päivi Kivelä
Sidottu / 248 sivua
ISBN 9789522791467
KL 84.2
Julkaisupäivä: 18.9.2014

”Bertrand on opettanut minut asettamaan itselleni konkreettisia ja tunteisiini vaikuttavia tavoitteita. Ne ovat äärimmäisen kunnianhimoisia, ja minä uskon niihin lujasti ja elän niiden mukaan. Bertrand on tehnyt minusta voittajan.”
Martin Johnsrud Sundby, Tour de Ski -voittaja, Norja


Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet


Bazar Kustannus Oy, tiedotus, Vilja Perttola, puh 040 755 3319, s-posti vilja@bazarkustannus.fi
www.bertrand.no

LIITTEET: Kuva_Erik Bertrand Larssen, Kansi_Paras

Liitetiedostot

Bazar Kustannus Oy on osa pohjoismaista Bazar Publishers -kustantamoryhmää. Suomessa Bazar Kustannus Oy kustantaa pääasiassa käännöskirjallisuutta, mutta tavoitteena on tehdä myös suomalaista kirjallisuutta tunnetuksi muissa Pohjoismaissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs