Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tapio Tuomola Ainoa Resolutionin dataohjatun mobiilimainonnan vahvistukseksi

Tapio Tuomola Ainoa Resolutionin dataohjatun mobiilimainonnan vahvistukseksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2015 klo 11:30
Julkaisija: Ainoa Resolution

TIEDOTE 14.12.2015

Ainoa Resolution on nimittänyt Tapio Tuomolan dataohjautuvan mainonnan suunnittelijaksi. Tuomola siirtyy Ainoan palvelukseen Roviolta. Hän tuo pelialalta Ainoaan uudenlaista osaamista mobiiliteknologioihin, mittaamiseen ja analytiikkaan liittyen.

Tapio Tuomola jättää taakseen pelialan edelläkävijä Rovion ja tuo mobiilimainonnan osaamisensa dataohjattuun markkinointiin keskittyvän Ainoan asiakkaiden käyttöön. Tapiolla on vahva tausta digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Rovion lisäksi hän on työskennellyt muun muassa ABB:n palveluksessa.

Tapion vastuulle kuuluu Ainoassa ohjelmallinen ostaminen ja mobiilimarkkinoinnin kehittäminen. Tapio täydentää Ainoan osaamista tuomalla pelialalta uutta näkökulmaa erityisesti mobiiliteknologioihin, mittaamiseen ja analytiikkaan liittyen.

”Koen että minulla on paljon annettavaa Ainoan asiakkaille. Tavoitteenani on kehittää uusia tapoja yhdistää ohjelmallisen ostamisen ja dataohjatun markkinoinnin mahdollisuuksia mobiilikampanjoihin”, hän kertoo.

”Tapio tuo mukanaan pelimaailman huippuluokan mobiiliosaamista. Hänen ymmärryksensä eri mobiiliteknologioista, analytiikasta ja liiketoimintamalleista teki meihin vaikutuksen. Hyvin harva suomalainen mobiilitekijä on päässyt operoimaan samanlaisessa mittakaavassa kuin Tapio”, sanoo Ainoa Resolutionin toimitusjohtaja Tero Pajunen.

 

Lisätiedot:

Managing Director Tero Pajunen, Ainoa Resolution, p. 040 755 5565

Planner Tapio Tuomola, Ainoa Resolution, p. 040 727 8675

 

Liitetiedostot

Dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution on osa Omnicom Media Group Finlandia, johon kuuluvat myös mediatoimistot OMD Finland ja ToinenPHD.

Ainoa Resolution on kasvanut nopeasti viimeisen viiden vuoden aikana. Vastikään julkaistun Markkinointi & Mainonta -lehden tekemän selvityksen mukaan Ainoa Resolution oli vuonna 2014 Suomen 2. nopeimmin kasvanut markkinointiviestintäalan yritys ja Suomen 8. suurin markkinointialan yritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs