Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tänään 16.10. kasvuyrittäjyys valloittaa Kotkan Höyrypanimon

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Tänään 16.10. kasvuyrittäjyys valloittaa Kotkan Höyrypanimon

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2013 klo 07:21
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja yrittäjiksi aikoville suunnattu Kasvuyrittäjä 2013 -tapahtuma järjestetään Kotkan Höyrypanimolla tänään keskiviikkona 16.10.2013. Iltapäivän aikana on luvassa hyödyllistä asiaa ja käytännön vinkkejä internetin ja sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa, tietoa E18-mahdollisuuksista ja seudun palveluista. Tähtisparraajana toimii Henkka Hyppönen. Ohjelmaosuus alkaa klo 12.

Ennen ohjelman alkua klo 11 alkaen, tauolla ja ohjelman jälkeen avoinna olevilla ständeillä tarjolla on laaja valikoima seudun yrityksille suunnattuja palveluja: yritysneuvontaa, yrityksen kehittämispalveluja, koulutus- ja rekrytointipalveluja sekä rahoitus- ja vakuutuspalveluja. Paikallisia kasvutarinoita kuullaan paneelikeskustelussa, jossa mukana Lasse Järvinen Ostohyvitys.fi:stä, Petronella Grahn Tinttu.com:sta, Sauli Orimus Erämys-Keisarin Kosket Oy:stä sekä valokuvaaja Sofia Virtanen. Valittavana on myös neljä erilaista, käytännönläheistä työpajaa, joiden teemoina ovat pelistudioiden kehittäminen ja kasvu, Googlen markkinointityökalut, sosiaalinen media markkinoinnissa (englanniksi) ja venäläisille kuluttajille suunnattu internet-markkinointi.

Iltapäivä huipentuu Leijonan häkki -pitchaustilaisuuteen, jossa paikallisia ICT-alan liikeideoita ja startup-yrityksiä arvioivat asiantuntijat ja investorit mm. Will Cardwell Aalto-yliopistosta, Jukka Koski Midas Equities:ta sekä paikallisia sijoittajia. Paras pitchaus palkitaan osallistumisoikeudella kansainväliseen investoritapaamiseen Singaporeen tammikuussa 2014.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor, Google, Aalto-yliopisto, Cursorin koordinoima kaakkoissuomalainen pelialan verkosto Playa Game Industry Hub, yrityskiihdyttämö Venture Gym, yrityshautomo LevelUp, Nordea ja Yritys-Suomi Kotkan-Haminan seutu -verkoston toimijat.

”Ilman modernia, rohkeaa ja kasvuhakuista startup-yrittäjyyttä ei synny maailmanluokan kilpailuetua, ei vientituloja eikä työpaikkoja. Seudullemme on jo kehittymässä uskottava pöhinä erityisesti ICT-kasvuyrittäjyyden ympärille. Iloksemme voin todeta että jo yli 50 yritystä on mukana ICT- ja pelitoimialojen kehittämisessä eri tavoin. Paljon on vielä töitä tehtävänä mutta Kasvuyrittäjä 2013 -tapahtuma on osoitus siitä, että seudullamme on hyvä draivi, tahtoa kehittyä ja erottua joukosta kovassa kilpailussa. Me emme ehkä voi olla suurin mutta voimme olla kaunein ja älykkäin”, toteaa Cursorin ICT-painopisteohjelmasta vastaava Jan Storgårds.

Tapahtuma on myös osa Cursorin, Googlen ja Aalto-yliopiston välistä yhteistyötä, jonka yhtenä tavoitteena on tukea seutumme yritysten kasvua ja menestystä internetin luomilla mahdollisuuksilla esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin tehostamisella. ”Jokainen yrittäjä, oli sitten kyseessä pienempi tai suurempi yritys, on varmasti valmis myymään enemmän. Ja tätä kasvua haluamme olla tukemassa myös Kasvuyrittäjä -päivän avulla, ja totta kai Cursorin palvelujen kautta löytyy väyliä myös kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille”, jatkaa yritysneuvojana ja projektipäällikkönä toimiva Heidi Sjögren Cursorista.

Lisätietoja:

projektipäällikkö, yritysneuvoja Heidi Sjögren, Cursor Oy

puh. 040 190 2547, heidi.sjogren@cursor.fi

Tapahtuman koko ohjelma liitteenä

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs