Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tampereen Messut -konserni kehittää kokous- ja kongressipalvelujaan

Tampereen Messut

Tampereen Messut -konserni kehittää kokous- ja kongressipalvelujaan

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2014 klo 16:32
Julkaisija: Tampereen Messut

TAVICON OY JA TAMPEREEN KOKOUSPALVELU YHDISTYVÄT

Tampereen Messut -konserniin kuuluvat kokous- ja kongressipalvelutoimistot Tavicon Oy ja Tampereen Kokouspalvelu yhdistyvät. Tampereen Kokouspalvelu on toiminut Tampereen Messut Oy:n omana liiketoimintayksikkönä toukokuusta 2011 lähtien ja Tavicon Oy tytäryhtiönä kesäkuusta 2012 lähtien. Kansainvälisiä ja valtakunnallisia kongresseja, konferensseja, seminaareja ja kokouksia järjestävä tytäryhtiö jatkaa toimintaansa nimellä Tavicon Oy. Yrityksen toimitilat siirtyvät tammikuun 2014 aikana Tampereen keskustasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen saman katon alle konsernin muiden toimijoiden kanssa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Tampereen Messut Oy, tytäryhtiöt Tavicon Oy ja Finland Restaurants Oy Finnresta sekä omana yksikkönä toimiva Finland Events. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2013 ennätykselliset 10,8 miljoonaa euroa.

– Tampereen Kokouspalvelun liiketoiminta ja Tampereen Kokouspalvelu aputoiminimenä on siirretty Tavicon Oy:lle. Haluamme keskittää konsernimme kokous- ja kongressipalvelut yhden yrityksen alle ja luoda näin vahvan sekä valtakunnallisesti menestyvän alan toimijan Pirkanmaalle. Tavicon Oy ja Tampereen Kokouspalvelu ovat ammattitaitoisia, arvostettuja ja monipuolisia kokous- ja kongressipalvelutoimistoja (Professional Congress Organiser, PCO). Samankaltainen toiminta tarjoaa merkittäviä synergiahyötyjä ja uusia mahdollisuuksia tämän alan toiminnan kehittämiseen. Yhdistämällä koko henkilöstön voimavarat saadaan resurssit yhä tehokkaammin ja monipuolisemmin käyttöön. Tämä vahvistaa tytäryrityksemme roolia yhtenä Suomen johtavana kokous- ja kongressijärjestäjänä. Saimme juuri uusien toimistotilojen remontin valmiiksi, joten Tavicon Oy muuttaa kanssamme saman katon alle vielä tammikuun aikana. On hienoa, että koko konserni toimii nyt Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.


Tavicon Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Anja Hakkarainen

Tampereella vuodesta 1987 lähtien toiminut Tavicon Oy on erikoistunut kansainvälisten ja valtakunnallisten kongressien, konferenssien, kokousten, seminaarien ja symposiumien järjestämiseen ympäri Suomen. Tampereen Messut Oy osti yrityksen kesäkuussa 2012. Yrityksen perustaja Anja Hakkarainen on jatkanut yrityskaupan jälkeen Tavicon Oy:n toimitusjohtajana ja toimii samassa tehtävässä myös jatkossa.

– Kahdesta merkittävästä pirkanmaalaisesta kokous- ja kongressialan toimijasta tulee nyt yksi vahva alan osaaja. Tampereen Kokouspalvelun ja Tavicon Oy:n kaikki nykyiset projektit hoidetaan tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Yhdistymisen ja uudistusten myötä käytössämme on yhä vahvemmat resurssit ja monipuolinen osaajien verkosto. Saman katon alla myös konsernin toimintatavat ovat yhtenäisemmät ja voimme tehdä entistä enemmän kaikkia osapuolia tukevaa yhteistyötä, sanoo toimitusjohtaja Anja Hakkarainen Tavicon Oy:stä.

Tampereen Kokouspalvelu on järjestänyt kansainvälisiä kongresseja, valtakunnallisia kokouksia ja koulutuspäiviä, ammattilaisseminaareja sekä muita tapahtumia vuodesta 1990 lähtien. Valtaosa tapahtumista on toteutettu Pirkanmaalla. Tampereen Messut Oy osti Tampereen Kokouspalvelun liiketoiminnan toukokuussa 2011. Yrityksen perustanut Leena Sulonen on toiminut yrityskaupan jälkeen Tampereen Kokouspalvelun kongressipäällikkönä.

– Tampere on erinomainen kokous- ja kongressikaupunki. Lisäksi kokous-, kongressi- ja tapahtumajärjestämisen alalla on paljon kasvupotentiaalia, jota meillä on mahdollisuus hyödyntää tulevaisuudessa yhä tehokkaammin. Esimerkiksi messujen yhteydessä järjestettävien seminaarien ja kokousten määrä tulee kasvamaan entisestään. Viime vuosi oli meille erinomainen ja tulevaisuus tällä alalla näyttää valoisalta. Olen ollut Tampereen Kokouspalvelun johdossa nyt kaikkiaan 24 vuotta, joten tiiviiden ja työntäyteisten vuosien jälkeen pidän nyt lomaa vuorotteluvapaan muodossa lokakuun loppupuolelle saakka, kertoo kongressipäällikkö Leena Sulonen.


Tampereen Messujen mediapankki: www.epressi.com


LISÄTIEDOT: www.tampereenmessut.fi

Tampereen Messut -konserni / Tampereen Messut Oy
Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806,
hannu.vahatalo(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi


Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs