Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tampere saa uuden shoppailutapahtuman joulukuussa TähtiAreenalle

Tampereen Messut

Tampere saa uuden shoppailutapahtuman joulukuussa TähtiAreenalle

Tiedote.
Julkaistu: 19.08.2014 klo 13:33
Julkaisija: Tampereen Messut

MEGA OUTLET 2014 TÄYTTYY VAATTEISTA, KENGISTÄ JA ASUSTEISTA

Uusi vaatteiden, kenkien, korujen ja asusteiden myyntitapahtuma Mega Outlet 2014 järjestetään sunnuntaina 7.12.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Tampereen Messut Oy:n tuottamaan tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, joten jouluiseen ostosparatiisiin on helppo tulla tekemään muotilöytöjä. Tapahtuma on avoinna klo 10–18.


– Mega Outlet 2014 -myyntitapahtumasta on tarkoitus luoda antoisa, mukava ja monipuolinen shoppailupäivä, josta kävijät voivat hankkia edullisesti vaatteita, kenkiä, koruja ja muita asusteita. Muotituotteita hyvään hintaan tarjoavaan tapahtumaan ei ole myöskään sisäänpääsymaksua, jotta kynnys ostoksille lähtemiseen säilyy matalana. Itsenäisyyspäivän jälkeinen sunnuntai on oiva hetki suunnata uudenlaiseen yhden päivän ostosparatiisiin tekemään löytöjä ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

– Vuosi sitten valmistunut E-halli eli TähtiAreena on saanut erinomaisen vastaanoton nykyaikaisena tapahtumahallina. Messujen lisäksi tiloissa on järjestetty useita asiakastilaisuuksia, yritystapahtumia, juhlia, seminaareja ja konsertteja, joten paikka on osoittanut soveltuvuutensa hyvinkin erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Syksyn messukautemme käynnistyy nyt jo poikkeuksellisen aikaisin elokuun viimeisenä viikonloppuna, jolloin järjestämme KotiVisio-, Lapsiperhe- ja Keräily Syksy -messut. Uuden Mega Outlet -tapahtuman myötä ohjelmaa riittää aina joulukuulle saakka, joten odotamme innolla vilkasta tapahtumasyksyä, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.   

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten TähtiAreenalle on kätevä tulla kauempaakin. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy alueelta Mega Outlet -tapahtuman aikana riittävästi. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen keskustan ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) välillä, joten tapahtumaan pääsee hyvin myös bussilla.


Tampereen Messut toteuttaa syksyllä 13 tapahtumaa

Tampereen Messut Oy:n syksyn messukausi alkaa 30.–31.8. järjestettävillä KotiVisio-, Lapsiperhe- ja Keräily Syksy-messuilla. Niiden jälkeen on vuorossa seitsemän kansainvälistä ammattimessutapahtumaa. Teollisuuden vuotuinen ykkösmessutapahtuma Alihankinta täyttää 16.–18.9. hallit jälleen äärimmilleen. Syys-lokakuun vaihteessa 30.9.–2.10. on vuorossa puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean, ja 8.–10.10. elintarviketeollisuuden ammattimessutapahtuma NordicFood sekä pakkausalan uusi tapahtuma NordicPack. Marraskuun alussa 5.–7.11. toteutetaan kansainväliset turvallisuusalan ammattilaisten EuroSafety-messut, työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattilaisten Työhyvinvointi-messut sekä hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen messutapahtuma Nordic Welding Expo. Suomen suurimmat käsi- ja taideteollisuusmessut Suomen Kädentaidot saavat 14.–16.11. rinnalleen Tampereen Taidemessut. Tapahtumasyksy päättyy 7.12. järjestettävään uuteen Mega Outlet -myyntitapahtumaan.

Messuohjelmat ja lisätietoa tapahtumista löytyy osoitteesta www.tampereenmessut.fi.


Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi

Facebook:
facebook.com/tampereenmessut (tapahtuma: Mega Outlet 2014)
Twitter: @TampereenMessut

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs