Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Tami ei säästele – juhlavuoden kunniaksi hyväntekeväisyyskiertue!

Tami ei säästele – juhlavuoden kunniaksi hyväntekeväisyyskiertue!

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Tami ei säästele – juhlavuoden kunniaksi hyväntekeväisyyskiertue!

 

Jääkiekkolegenda Juhani Tammiselle vuosi 2014 on juhlavuosi. Don Tami on kiertänyt kouluttamassa kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä tiimipelaamisen ja hyvän motivaation merkityksestä jo 30 vuotta.

 

– Olen pitänyt Suomessa ja maailmalla 30 vuoden aikana yli 4000 koulutustilaisuutta. Se on ollut upeaa ja avartavaa aikaa ja rikastuttanut suunnattomasti omaa näkemystäni. Maailma kulkee tiimipelaamisen suuntaan, Tamminen kertoo.

 

Tammisen yritys Eurotam täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Tuona aikana yrityskulttuuri on Tamin mukaan muuttunut Suomessa radikaalisti. Käskyttämisen sijasta yritykset tekevät yhteistyötä kaikilla tasoilla, ja nähtävissä on jopa talvisodan henkeä.

– Suoraan sanoen ihailen nykyistä suomalaista yrityskulttuuria. Ihmisiä kuunnellaan enemmän ja sen myötä henki ja työteho ovat parantuneet. Olemme edelleen maailman kovimpia taistelijoita, areena vain on muuttunut globaaliksi.

 

On Tammisen perheellä muutakin syytä juhlaan. Tamin ja vaimo Mari Tammisen ensitapaamisesta tuli 14.1. kuluneeksi 50 vuotta.

– Se on huikea suomalainen menestystarina. Ihastus muuttui rakkaudeksi ja rakkaus myöhemmin saumattomaksi yhteispeliksi. Hedelminä kolme upeaa tytärtä! He ja viimeinen hedelmä – upea tyttärentytär – jatkavat perinteitämme. Kisastudiotermein: Keep on rocking!

 

Uudet sivut ja kiertue – nopeat syövät hitaat

 

Pitkästä urastaan huolimatta Tamin vauhti ei hidastu: luvassa on mm. uusien verkkosivujen, juhanitamminen.fi, lanseeraus huomenna lauantaina. Sen kautta koulutustilaisuuksien varaaminen ja kirjojen sekä muiden Don Tami -tuotteiden tilaaminen on tehty entistä helpommaksi.

– Avainasemassa on tuotteen saavutettavuus. Brändin pitää olla kunnossa myös ulkoisesti, joten uudet, toimivat ja näyttävät verkkosivut ovat tarpeellinen ratkaisu.

 

Juhlavuoden kunniaksi Tamminen tekee hyväntekeväisyyskiertueen, jonka kohderyhmänä ovat nuoret. Kolme ensimmäistä yläkoulua, jotka ottavat Juhani Tammiseen yhteyttä sähköpostitse, saavat hänet vieraakseen kertomaan asenteen merkityksestä elämässä. Nuorten asia on Tammiselle tärkeä.

 

– Pro Hockey School -jääkiekkokoulussani olen kouluttanut 35 vuoden aikana yli 10 000 nuorta. Uusimmassa kirjassani on kokonaan nuorille tarkoitettu osio ”Henkinen testamenttini.” Terveiseni nuorisolle onkin ”Voittaja ei koskaan luovuta – luovuttaja ei koskaan voita.”

 

Lisätietoja antaa itse Juhani Tamminen: 050 466 3701

Yhteydenotot: juhani.tamminen@eurotam.com

Katso CV ja pitkän uran kohokohdat www.juhanitamminen.fi (15.2. saakka www.eurotam.fi)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs