Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Syyslomalla Viroon – lomatunnelma alkaa jo laivalta

Eckerö Line Ab Oy

Syyslomalla Viroon – lomatunnelma alkaa jo laivalta

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Tallinna ja muu Viro ovat helppo ja edullinen syyslomakohde perheille. Päivän tai useamman kylpyläloma on rakastettu klassikko, mutta Viron syksy tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.  

Syyslomalla Viro on edullinen ja helppo tapa irtiottoon arjesta: Jo päivässä ehtii hyvin nauttimaan Tallinnan tarjonnasta: kylpylöistä, ostoksista ja museoista.

Mikäli yhdessäolosta on mahdollista nauttia matkalla useampikin päivä, voi Tallinnasta pyörähtää kätevästi myös Pärnuun tai Tarttoon. Välimatkat Virossa ovat lyhyitä, ja molemmista kaupungeista löytyy mielenkiintoisia loma-aktiviteetteja sekä perheille sopivia hotelleja.

Tallinnassa perheille paljon tekemistä

Tallinnan tarjonta on tänäkin syksynä hyvin vireää ja monet perhekohteista sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä A-terminaalista. Kylpyläloma Virossa on klassikko, joka toimii ympäri vuoden: Esimerkiksi Kalev Span altaat ja liukumäet ehtii kokea mainiosti päiväristeilynkin aikana.

Vartin ajomatkan päässä keskustasta Viimsi Span kylpylähotellin viereen avattu upouusi vesikeskus Atlantis H20 Aquapark houkuttaa innokkaita laskijoita kylpylän liukumäkiin ja tutustumaan vedenalaiseen maailmaan.

Lentosataman uusi kansainvälinen suurnäyttely Kilpajuoksu maailman ääriin kertoo elämyksellisesti Etelänavan valloituksesta. Tiedemiesten alut innostuvat myös uudesta Tiedekeskus Energian Oivalluskeskuksesta, jonka vetonaulana on salamanäytös.

Laivalla panostetaan perheisiin

Eckerö Line panostaa syyslomaviikolla perinteisesti perheisiin. Viikolla 42 laivan kannelle 6 perustetaan suuri leikkihuone, jossa leikkitäti viihdyttää lapsia ja huima taikuri taiteilee temppuja. Iltalaivalla 15.10. Tallinnasta Helsinkiin yleisöä viihdyttää livemusiikilla Bar Nosturin lavalla nuorison suosikki Satin Circus.

Myös viikolla 43 lapset saavat ihailla taikurin esityksiä. Iltalaivalla 22.10. lavalle nousee JVG – Suomi-rapin huippuduo, jossa vaikuttaa Vain Elämää -ohjelmasarjassakin tänä syksynä esiintyvä VilleGalle.

”Toivomme, että laivat täyttyvät syyslomaviikoilla iloisista perhematkalaisista”, Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi sanoo.

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi, Eckerö Line, ida.toikka-everi@eckeroline.fi  puh. 0400 422 391

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.380.000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs