Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Suomen ensimmäinen markkinoinnin vaikuttavuuden tohtori siirtyi Omnicom Media Groupiin

Suomen ensimmäinen markkinoinnin vaikuttavuuden tohtori siirtyi Omnicom Media Groupiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: Omnicom Media Group Finland

Tiedote 6.10.2015

Suomen arvostetuin markkinoinnin mitattavuuden ja vaikuttamisen ammattilainen Antti Vassinen on aloittanut Omnicom Media Groupin palveluksessa syyskuun lopussa. Vassisesta tuli johtaja Suomen suurimman mediatoimistoketjun Data science -yksikköön. OMG:n toimistoja Suomessa ovat ToinenPHD, OMD ja Ainoa Resolution.

Vassinen väitteli tohtoriksi markkinoinnin vaikuttavuudesta Aalto-yliopistossa vuonna 2012. Omnicom Media Groupilla hän johtaa markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisen liiketoimintaa ja tuotekehitystä.

”Vassinen on yksi maamme kokeneimpia strategisen markkinoinnin osaajia sekä teorian että käytännön tasolla. Hänellä on ainutlaatuisen laajaa ja syvää osaamista markkinoinnin vaikuttavuuden mittaamisesta ja mallintamisesta, iloitsee Omnicom Media Groupin konsernijohtaja Teemu Neiglick. Hän kertoo seuranneensa jo pitkään Vassisen luomia mittareita ja metodeja markkinoinnin mitattavuuteen.

Vassisen syyt siirtyä Omnicom Media Groupiin liittyvät hänen ja Suomen suurimman mediatoimistokonsernin yhteiseen käsitykseen markkinoinnin tuloksellisesta tulevaisuudesta ja teknologisista resursseista, joita sen luomisessa tarvitaan. 

“On hienoa vihdoinkin pystyä tarjoamaan suomalaiselle liiketoiminta- ja markkinointijohdolle työkalut, joita tiedän heidän odottaneen jo pitkän aikaa. Markkinoinnin vaikuttavuuden mittaaminen ja ennustaminen pystytään nyt viemään ripeästi ennennäkemättömälle tasolle”, Vassinen sanoo. Hän siirtyi Lintulahteen omasta yrityksestään, jossa hän rakensi FMCG-yrityksille suunnattua vastuullisuuskysymyksiin keskittynyttä analytiikkapalvelua.

“Tuloksia tuova markkinointi perustuu aina tiedolla johtamiseen. Tiedämme, että voimme tehostaa yritysten markkinointia helposti 15–20 prosenttia, kun niissä otetaan modernit markkinoinnin mittaamistyökalut ja testattu analytiikka osaksi päätöksentekoa. Ei kuitenkaan riitä, että asioita vain mitataan. On uskallettava ottaa myös askeleita toimenpiteiden muuttamiseksi tiedon pohjalta”, tähdentää Vassinen.

Vassisen vastuulla ovat etenkin markkinoinnin tuloksellisuuden reaaliaikainen mittaaminen, panostusten ennustemallit sekä big datan yhä parempi hyödyntäminen vaikuttavuuden tutkimisessa. Data science -yksikkö Omnicom Evidencessä hänen kanssaan työskentelee 30 muuta analytiikan sekä tutkimus- ja asiakasymmärryksen ammattilaista.

”Antti Vassisen osaaminen on ainutlaatuisen syvää ja laajaa jopa globaalissa mittakaavassa. Hänessä yhdistyy strategisen markkinoinnin osaaminen käytännönläheiseen ja analyyttiseen toimintatapaan – Antti on toiminnan mies, jolla on vahva teoreettinen osaaminen”, sanoo Omnicom Media Groupin Data science -yksikön liiketoimintajohtaja Jussi Piri.

 

Lisätiedot:

Director Antti Vassinen, Omnicom Media Group Finland, p. 040 588 7753, antti.vassinen@OmnicomMediaGroup.com

Executive Director Jussi Piri, Omnicom Media Group Finland, p. 040 592 4933 , Jussi.Piri@OmnicomMediaGroup.com

Chief Executive Officer Teemu Neiglick, Omnicom Media Group Finland, p. 044 338 3592, Teemu.Neiglick@OmnicomMediaGroup.com

Liitetiedostot

Omnicom Media Group Finlandiin kuuluvat mediatoimistot ToinenPHD ja OMD Finland sekä dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs