Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » SUOMALAISET JOHTAJAT EIVÄT KÄYTÄ KOKO KAPASITEETTIAAN

Pilgrim Oy

SUOMALAISET JOHTAJAT EIVÄT KÄYTÄ KOKO KAPASITEETTIAAN

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 12:48
Julkaisija: Pilgrim Oy

Kapasiteetti –uutuuskirja haastaa parempaan johtajuuteen

SUOMALAISET JOHTAJAT EIVÄT KÄYTÄ KOKO KAPASITEETTIAAN

Hyvä johtajuus ei ole vain johtamisoppien soveltamista ja organisaatioiden ohjaamista oikeaan suuntaan. Johtajien, esimiesten ja asiantuntijoiden asiaosaaminen on yleensä kunnossa, mutta siitä ei ole hyötyä, jos johtajalla ei ole sen käyttämiseen riittävästi kapasiteettia.

Kapasiteetti – Johtajan menestystekijä–teos herättelee johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita arvioimaan  ja kasvattamaan omaa psyykkistä, sosiaalista, eettistä ja fyysistä kapasiteettiaan. Kirja on ajatuksia herättävä ja käytännönläheinen teos parempaan johtajuuteen. Kirjan ovat kirjoittaneet Antti Hagqvist, Mika Nevalainen ja Jari Puranen. 

Teoksen tärkein viesti on se, että monipuolinen johtaja ymmärtää omat heikkoutensa ja kehittää kapasiteettiaan aktiivisesti. Liian moni johtaja ja asiantuntija palaa kuitenkin loppuun eikä saa valjastettua täyttä kapasiteettiaan käyttöönsä. Syynä tähän on kirjan mukaan usein johtajan alhainen peruskunto, vähäinen itsetuntemus, puutteelliset vuorovaikutustaidot ja heikko arvomaailma.

”Fyysinen kapasiteetti luo perustan johtajan, esimiehen tai asiantuntijan menestymiselle. Kun peruskunto on hyvä, jaksaa keskittyä muiden kapasiteettien aktiiviseen kehittämiseen. Eettisesti kestämättömät ratkaisut ja päätökset syntyvät usein, kun fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kapasiteetti ovat laskeneet”, toteavat kirjan tekijät.

Kapasiteetti -kirjassa ovat mukana myös omalla tarinallaan Alkon toimitusjohtaja Hille Korhonen, Konecranesin tietohallintojohtaja Antti Koskelin ja Vivuksen toimitusjohtaja Jarkko Turtiainen. 

Antti Hagqvist on Ironcoaching Oy:n perustaja, yritysvalmentaja ja urheilutapahtumien tuotantoon ja valmennukseen perustetun IC Eventsin hallituksen puheenjohtaja. Mika Nevalainen on kokenut liikkeenjohdon, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Tällä hetkellä hän toimii liikkeenjohdon konsulttina sekä kustannusyhtiö Fitra Oy:n toimitusjohtajana. Jari Puranen on Ironcoaching Oy:n valmentaja ja toimitusjohtaja. Urheilujohtamiseen erikoistunut Jari on toiminut liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä Kisakallion Urheiluopiston Myyntipäällikkönä.

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kuntoilukirjoja, -oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä sähköisiin kanaviin.

 

Lisätiedot ja haastattelut:

Antti Hagqvist, antti.hagqvist@ironcoaching.fi puh +358 044 0111 415

Mika Nevalainen, mika.nevalainen@fitra.fi puh +358 400 882 024

Jari Puranen, jari.puranen@ironcoaching.fi puh +358 40 700 2789

 

Arvostelukappaleet: mika.nevalainen@fitra.fi

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs