Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin ylöjärveläiselle Osuuskunta Taidokkaille

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys -merkin ylöjärveläiselle Osuuskunta Taidokkaille

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 12:46
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Ylöjärveläiselle Osuuskunta Taidokkaille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Osuuskunta Taidokkaat on työosuuskunta, joka tuottaa monipuolisia palveluita kotitalouksille, yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia haasteita ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös toiminnan avoimuus ja vastuullisuus – näillä yrityksillä on arvot kohdallaan ja ne pyrkivät toiminnallaan monipuolisesti edistämään ihmisten hyvää elämää. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Osuuskunta Taidokkaat haki Yhteiskunnallinen yritys merkkiä, koska se halusi olla tekemässä yhteiskunnallista hyvää ja se kuuluu yrityksen arvomaailmaan. Taidokkaat on monialainen työosuuskunta, joka on jäsentensä omistama yritys. Taidokkaat tuottavat mm. henkilövuorausta, kotipalvelutyötä ja it-tukea palveluina yrityksille, kotitalouksille ja julkiselle sektorille. Osuuskunta Taidokkaat työllistää ylöjärveläisiä osaajia. Yrityksen lähtökohtana on työllistää pitkäaikaistyöttömiä ja osatyökykyisiä ihmisiä, ja tarjota yhdenvertaisia mahdollisuuksia yhteiskunnassa. Osuuskunta tarjoaa mahdollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja osallistumiseen, joka toimii syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Taidokkaiden palvelulla tuotetaan hyvinvointia asiakkaille. Taidokkaat tekevät myös vapaaehtoistyötä ylöjärveläisten ikäihmisten parissa ja paikallisten järjestöjen kanssa. Sen tavoitteena on tuottaa hyvinvointia myös yhteisölle.

Osuuskunta Taidokkaat on voittoa tavoittelematon ja mikäli voittoa jää, se käytetään Taidokkaiden toiminnan kehittämiseen. Osuuskunta on yhdenvertainen yhteisö päätöksenteossa. Osuuskunta Taidokkaat pyrkii tarjoamaan palveluita yhteiskunnan muuttuvassa toimintaympäristössä, kuten tarjoamalla vanhuksille ei-hoidollisia kotipalveluita.

– Osuuskunta Taidokkaat tarjoaa monipuolisia palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille eli näin työn tarjoajat ja sen tekijät kohtaavat. Näin voidaan tukea paikallista työllistymistä ja aktiivisuutta ja siksi tämä on tärkeää sekä yksittäisille ihmisille että ympäröivälle yhteisölle ja onkin hienoa saada Osuuskunta Taidokkaat Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjäksi sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Raija Viinikka, hallituksen jäsen, Osuuskunta Taidokkaat, 040 731 5018. raija.viinikka@taidokkaat.fi
Niina Ollikka, brand manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Osuuskunta Taidokkaat on 100% kotimainen ja paikallinen yritys, jossa palveluita tuottavat luotettavat ammattilaiset. Taidokkaiden tavoitteena on tuottaa asiakkailleen laadukkaita palveluita, työllistää paikallisia osaajia ja tuottaa yhteisöllistä hyvinvointia. www.taidokkaat.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs