Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Suomalainen mobiilisovellusyhtiö Intellipocket valittiin Red Herring Top 100 Europe -listalle

Intellipocket

Suomalainen mobiilisovellusyhtiö Intellipocket valittiin Red Herring Top 100 Europe -listalle

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2015 klo 09:18
Julkaisija: Intellipocket

Suomalainen mobiilisovelluksia kehittävä Intellipocket on valittu vuoden 2015 Red Herring Top 100 Europe -listalle satojen finalistien joukosta. Red Herring valitsee vuosittain Euroopan kiinnostavimmat ja innovatiivisimmat startup-yritykset Top 100 Europe -listalleen. Viime vuosina nopeasti kasvanut Intellipocket laajenee seuraavaksi kansainvälisille markkinoille Oracle Hospitality -kumppanuuden avulla sekä pk-yrityksille suunnatulla Intellipocket Studio -itsepalveluratkaisulla.

Vuonna 2009 perustetun Intellipocketin mobiilisovelluksilla digitalisoidaan kanta-asiakasmarkkinointia ja korvataan muoviset kanta-asiakaskortit. Yhtiö on toimittanut yli 80 asiakkaalle kaksi miljoonaa mobiilisovellusta. Intellipocketin asiakkaita ovat muun muassa Pentik, Picnic ja RAY. Intellipocket toteuttaa brändättyjä mobiiliratkaisuja sekä tarjoaa Intellipocket Studio -itsepalveluratkaisua, jonka avulla myös pk-yritykset voivat luoda oman mobiilin kanta-asiakasohjelmansa.

Red Herring valitsi listalleen yritykset 20 laadullisella ja määrällisellä kriteerillä. Näitä olivat muun muassa teknologinen innovaatio, strategian toteutus, markkinadisruptio ja taloudellinen tulos.

”Olemme todella ylpeitä Red Herring Top 100 Europe -listalle pääsystä. Personoidut, mobiilit kanta-asiakkuusratkaisut tulevat mullistamaan kaiken kokoisten yritysten asiakasmarkkinoinnin ja kanta-asiakasohjelmat. Valintamme Red Herringin listalle on osoitus kyvystämme auttaa yrityksiä tavoittamaan asiakkaansa ja menestymään yhä kiristyvässä kilpailussa. Joka vuosi Euroopassa toimitetaan edelleen yli miljardi muovista kanta-asiakas- ja jäsenkorttia. USA:ssa ja Aasiassa lukumäärät liikkuvat miljardeissa muovikorteissa. Meille tämä on valtava kasvumahdollisuus,” sanoo Intellipocketin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt.

Uutta kasvua kansainvälistymisellä ja globaalilla kumppanuudella

Intellipocket tavoittelee kansainvälistä kasvua muun muassa Oracle Hospitality -yhteistyön avulla. Oracle Hospitality on johtava globaali kaupan ja ravintola-alan järjestelmien asiantuntija ja toimittaja, jolla on yli 300 000 asiakasta. Intellipocket on Oracle Hospitalityn pilvipohjaisen iCare-asiakkuudenhallintaratkaisun sertifioitu globaali kumppani. Yhtiöiden ensimmäinen yhteistyötoteutus on aiemmin tänä keväänä julkaistu Picnic Passi -mobiilisovellus. Picnicillä on yli 40 ravintolaa Suomessa ja sovelluksen tavoitteena on korvata aiemmat pahviset leimakortit. Oracle-yhteistyön lisäksi Intellipocket hakee kasvua pk-yrityksille suunnatun Intellipocket Studio -ratkaisunsa avulla.

”99 prosenttia eurooppalaisista yrityksistä on pieniä tai keskisuuria. Intellipocket Studio on kustannustehokas mobiilimarkkinointiratkaisu pk-yrityksille. Studiolla voidaan rakentaa kevyt ja ketterä kanta-asiakasohjelma sekä lupamarkkinoinnin kanava, joka ohjaa asiakkaita tehokkaasti verkosta kivijalkaan. Näemme myös pk-sektorilla huimaa kasvupotentiaalia ja keskustelemme parhaillaan yhteistyömahdollisuuksista eri toimijoiden kanssa Pohjoismaissa”, toteaa Grannenfelt.

 

Lisätietoja antaa:

Markus Grannenfelt
Toimitusjohtaja
+358 50 372 5923
markus.grannenfelt@intellipocket.com

Intellipocket on vuonna 2009 perustettu kasvuyritys, joka nostaa kanta-asiakkuuden uudelle tasolle. Yhtiön mobiilisovelluksilla muutetaan kanta-asiakasjärjestelmät digitaalisiksi ja korvataan fyysiset kanta-asiakaskortit. Intellipocketin asiakkailleen toteuttamat kanta-asiakassovellukset välitetään yhtiön oman sovelluskaupan kautta nopeasti ja suoraan kuluttajalle. Intellipocketin ratkaisu on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ja perustuu yhtiön teknologiaan, joka on suojattu yli 20 patentilla. Yhtiö on toimittanut yli 80 asiakkaalle kaksi miljoonaa mobiilisovellusta. Intellipocketin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 500 000 euroa, jossa kasvua oli lähes 70 prosenttia edellisvuodesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs