Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Sonja Arohonka nimitetty Helo Oy:n markkinointipäälliköksi

Helo Oy

Sonja Arohonka nimitetty Helo Oy:n markkinointipäälliköksi

Nimitys.
Julkaistu: 20.02.2015 klo 12:17
Julkaisija: Helo Oy

Sonja Arohonka on nimitetty Helo Oy:n markkinointipäälliköksi 3.2.2015 alkaen. Sonjan tehtävänä on yrityksen markkinoinnin kehittäminen sekä markkinointitoimenpiteistä vastaaminen. Arohonka toimi aiemmin BASF Oy Rakennuskemikaalien Marketing Specialistina.

"On ilo päästä työskentelemään pitkän historian omaavan kotimaisen ja arvostetun brändin parissa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän Helon näkyvyyteen niin kotimaan- kuin ulkomaan markkinoilla. Oma tutkimus- ja kehitysyksikkömme, sekä Suomessa käsityönä valmistettavat tuotteet omaavat perinteensä jo vuodesta 1919 saakka. Tänä päivänä Helon tuotteita viedään jo noin 80 maahan.", Arohonka kertoo.

 

Lisätietoja:

Helo Oy

Sonja Arohonka

Markkinointipäällikkö

p. 0207 560 300

sonja.arohonka@helo.fi

www.helo.fi

www.helosauna.com

 

Liitetiedostot

Helo Oy

Helo Oy kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Group Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma.

Helon tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs