Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Sonja Arohonka nimitetty Domus Yhtiöt Oy:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaavaksi

Domus Yhtiöt Oy

Sonja Arohonka nimitetty Domus Yhtiöt Oy:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaavaksi

Nimitys.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 13:07
Julkaisija: Domus Yhtiöt Oy

Sonja Arohonka on nimitetty Domus Yhtiöt Oy:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaavaksi 1.2.2016 alkaen. Sonjan tehtävänä on yhtiön markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, strategian kehittäminen sekä markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteistä vastaaminen. Positio on yrityksessä uusi. Arohonka toimi aiemmin Helo Oy:n markkinointipäällikkönä.

 

”Olemme laittamassa prosesseja kuntoon ja strategiaa liikkeelle, ja markkinoinnilla on keskeinen osa asettamiemme tavoitteiden saavuttamisessa. Domus panostaa tällä hetkellä vahvasti kasvuun, ja markkinoinnin ammattimainen hoitaminen on osa laajempaa uudistuskokonaisuutta. Rekrytoimme tällä hetkellä myös useita myyjiä ympäri Suomen Domus Centereihin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin, Domuksen toimitusjohtaja Mika Kaukonen summaa.”

"Olen iloinen päästessäni kehittämään aidosti suomalaista yritystä yhdessä osaavan johdon kanssa. Domuksella on lähes 70-vuotinen historia Suomessa ikkunoiden, keittiöiden ja kalusteiden saralla, ja hyvä jalansija myös Ruotsin markkinoilla. Suomessa käsityönä valmistettavat tuotteet omaavat perinteensä jo vuodesta 1948 saakka, joten yritys on täynnä mielenkiintoisia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän Domuksen näkyvyyteen molemmissa maissa.”

 

Lisätietoja:

Sonja Arohonka

Domus Yhtiöt Oy
Markkinointi & viestintä

p. +358 207 100 403
email: sonja.arohonka@domus.fi

Domus Yhtiöt Oy
PL 6 / Puusepänkatu 1, 32201 Loimaa
PL 29/ Raidetie 2 A, 45611 KORIA

www.domus.fi

 

 

Liitetiedostot

Domus Yhtiöt Oy:n juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on jalostunut vuodesta 1948 alkaen yli 250 henkeä työllistäväksi Domus-yhteisöksi. Tämän päivän Domuksessa perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin, uusien innovaatioiden hyödyntämiseen sekä pitkäkestoista kehitystä ja korkeaa laatua tukevaan ajatteluun. Rakennamme sukupolvelta toiselle kestäviä keittiöitä, kalusteita ja ikkunoita ympäristöä kunnioittaen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs