Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Sikaflex® Crystal Clear – KIRKKAASTI PAREMPI LIIMA

OY SIKA FINLAND AB

Sikaflex® Crystal Clear – KIRKKAASTI PAREMPI LIIMA

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 14:04
Julkaisija: OY SIKA FINLAND AB

Jo vuosia markkinoilla ollut väritön Sikaflex®-521 FC jää ”eläkkeelle” ja sen korvaa kirkkaampi ja teknisesti parempi Sikaflex® Crystal Clear. Monikäyttöinen Sikaflex® Crystal Clear – Sikan kirkkaasti näkymättömin liima - ja tiivistemassa! Jopa tuotteen pakkaus on läpinäkyvä kuin ”keisarin uudet vaatteet”.

Sikaflex® Crystal Clear on oikea valinta, kun tiivistyksen tai liimauksen täytyy olla huomaamattoman tyylikäs, mutta samalla suorituskyvyltään tinkimätön. 

Sikaflex® Crystal Clear on liimausominaisuuksiltaan samalla tasolla kuin legendaarinen Sikaflex®-11FC+. 

Tuote jää pysyvästi elastiseksi ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön - se toimii jopa kosteilla pinnoilla. Sikaflex® Crystal Clear kestää tutkitusti Suomen ankaria sääolosuhteita - jopa -40 °C pakkasia (täyttää EN 15651-1 F EXT-INT CC –standardin vaatimukset CC=Cold Climate). 

Sikaflex® Crystal Clear tarttuu hyvin erilaisille materiaaleille ja sillä liimaat kestävästi esim. ikkunalautoja, lasitiiliä, peiliä, metallia, puuta, maalattuja pintoja jne. Sikaflex® Crystal Clear on CE-merkitty, erittäin joustava tiiviste vaaka- ja pystysuuntaisiin liityntäsaumoihin, väliseinien ja ilmanvaihtoputkien eristämiseen. Tuote täyttää ISO 11600 F 20 LM -standardin vaatimukset ja se on väritön sekä hajuton. Näkymättömyytensä ansiosta tuote avaa mahdollisuudet luovuuteen. Pitkäikäisten liitosten varmistamiseksi tutustu tietoesitteeseen ja Sikan Primer-taulukkoon tartuntapintojen mahdollisesti vaatiessa esikäsittelyä.

Lue lisää

Lisätietoja:

Markus Oksanen, Myyntijohtaja T&M Sealing & Bonding, puh.040 569 3938
Kai Salo, Tekninen johtaja, puh. 040 861 2586, 
Kaisa Thodén, Tekninen päällikkö, puh. 040 754 0393

sukunimi.etunimi@fi.sika.com

Liitetiedostot

Sveitsiläinen Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti yli 90 maassa, 120 tytäryhtiön ja yli 17.000 työntekijän voimin.

 Oy Sika Finland Ab –maayhtiö on perustettu v. 1985  ja toimitilojemme lisäksi Espoossa on betonin lisäaineiden tuotantolaitos. Liikevaihto vuonna 2014  oli 31,4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 47.  Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys - liimaus -vaimennus - jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit. Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox, Eri Keeper ja Synteko.

Lisätietoja: www.sika.fi www.casco.fi www.schonox.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs