Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Samsung ja John De Sohn – teknologia ja musiikki kohtaavat uudessa yhteistyössä

Samsung Electronics Nordic

Samsung ja John De Sohn – teknologia ja musiikki kohtaavat uudessa yhteistyössä

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 08:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung tekee yhdistää voimansa yhden Pohjoismaiden suurimman house-artistin, John De Sohnin, kanssa. Kyseessä on yhtiön tähän saakka suurin Pohjoismaissa toteutettu musiikkiyhteistyö.

 

Espoo 25. marraskuuta 2014 – Samsung ja John De Sohn, yksi tämän hetken kuumimmista DJ:stä, aloittavat ensi vuonna yhteistyön, joka tulee sisältämään paljon useita kiinnostavia projekteja langattoman ääniteknologian ja musiikin saralla.

John De Sohnilla, oikealta nimeltään Björn Johnssonilla, on tilillään useita hittejä kuten Dance our tears away ja Wild roses. Mies kiertää keikoilla ympäri maailmaa ja on hyvää vauhtia nousemassa yhdeksi DJ-taivaan kirkkaimmista tähdistä.

– Yhteistyö Samsungin kanssa tuntuu todella inspiroivalta. Teknologia mahdollistaa todella paljon asioita. Sen ansiosta voin tuottaa musiikkia ja tarjota faneilleni mahdollisuuden kuunnella sitä missä hyvänsä he ovatkaan. Samsung edustaa teknologian eturintamaa, ja yhtiö kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, John De Sohn hehkuttaa.

Musiikkia ja videoita fanien avustuksella
Yhteistyö vahvistaa Samsungin asemaa langattoman ääniteknologian ja musiikin saralla. Keskiössä ovat muun muassa langattomat Multiroom-kaiuttimet. Yhteistyö sisältää myös uniikin musiikkikonseptin, jossa John De Sohn pääsee luomaan sekä musiikkia, että tekemään videota. Projekti starttaa talven aikana ja jatkuu vuoden 2015 ajan.

– Ilo, inspiraatio ja innovaatiot ovat meille tärkeitä teknologisten ratkaisujen luomisessa siinä missä ne ovat Johnille tärkeitä musiikin tekemisessä. Yhteistyö Johnin kanssa tuntuu erityisen hienolta nyt kun julkaisemme uuden langattoman Multiroom-kaiuttimen. Pääsemme esittelemään kaiuttimia omistautuneelle yleisölle ja samalla mahdollistamme uuden musiikin luomisen, summaa Samsung AV-tuotteiden PR-päällikkö Erik Juhlin.

Yhteistyö starttaa marraskuussa ja jatkuu koko vuoden 2015 ajan.

Lisätietoa John De Sohnista: www.johndesohn.com.

Lisätietoa Samsung Multiroomista http://www.samsung.com/fi/consumer/tv-home-theatre/wireless-audio/multiroom/WAM751/XE

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs