Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Samsung esittelee edullisen älypuhelinkolmikon: Galaxy Express, Young ja Fame

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee edullisen älypuhelinkolmikon: Galaxy Express, Young ja Fame

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2013 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Täyttä vauhtia Galaxy Express -älypuhelimella.


Galaxy Express saapuu Suomeen samalla esitellen edullisemman 4G-puhelinvaihtoehdon. Laitteen on 4,5 tuuman näyttö sopii mainiosti internetistä suoratoistettavan sisällön katsomiseen. 4G-nopeudet mahdollistavat tauottaman HD-videotoiston ilman laahaavaa puskurointia. Laitteessa on myös reippaankokoinen akku, minkä ansiosta puhelin kestää pitkänkin päivän käyttötarpeita. Galaxy Express on täydellinen laite videopuheluihin, tekstipohjaiseen viestintään ja kaikenlaisen viihdesisällön lataamiseen ja suoratoistoon.

Siinä on uusin Android Jellybean-käyttöjärjestelmä, mikä varmistaa, että puhelimen valikot ja sovellukset toimivat sulavasti. Kiitos 4G:n, sisällön jakaminen on entistä helpompaa. Korkearesoluutioisia kuvia ja muuta viihdesisältöä voi jakaa nopeasti ystäville. AllShare Playn avulla puhelimen kameralla otettuja kuvia ja esimerkiksi HD-videokuvaa voi myös siirtää langattomasti Samsung Smart TV:n ruudulle, toiseen älypuhelimeen tai tabletille.

Galaxy Express saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 469 euroa.

 

Galaxy Young, tyylikäs pieni älypuhelin


Edullinen, tehokas ja tyylikäs – Tämä on Galaxy Young pähkinänkuoressa. Samsungin uutuuspuhelin tulee saataville jokaisen tyyliin sopivilla värivaihtoehdoilla: valkoisena, syvän sinisenä, viininpunaisenä tai metallinvärisenä. Galaxy Young -älypuhelimessa on näppärän fiksuja toimintoja. Widgettien sisällön ja esimerkiksi kavereiden facebook-tilapäivitykset voi päivittää helposti ravistamalla puhelinta. Puhelimen näyttö on riittävän suuri elokuvien ja muun viihdesisällön katsomiseen.  Android Jellybean -käyttöjärjestelmä varmistaa, että puhelimeen on saatavilla Androidin uusimmat ominaisuudet ja toiminnot.

Galaxy Young saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 169 euroa.

 

Galaxy Fame – Puhelin parrasvalojen loisteeseen


Tullaksesi kuuluisaksi pitää paitsi olla tottakai olla kykyä ja taitoa, mutta tärkeätä on myös osata kertoa itsestäsi. Galaxy Fame on älypuhelin, joka auttaa käyttäjää levittämään sanaa siitä, mitä olet luonut, tehnyt tai mitä haluat sanoa. Erinomaisten yhteisöpalveluominaisuuksien lisäksi puhelimessa on muun muassa S-beam-toiminto, joka mahdollistaa oman sisällön jakamisen puhelimesta toiseen pelkällä kosketuksella. Kun puhelin alkaa piristä kuuluisuuden siivittämänä, sen voi hiljentää kääntämällä puhelin näyttö alaspäin. Galaxy Fame on pieni ja siro. Siinä on 3,5 tuuman näyttö ja Android Jellybean -käyttöjärjestelmä.

Galaxy Fame saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 229 euroa.

Lisätietoja Galaxy Express, Young Galaxy ja Galaxy Fame -älypuhelimista osoitteessa: www.samsungmobilepress.com.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö, Telecom, mika.engblom@samsung.fi, p. 0408 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluu mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 227 000 työntekijää 75 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on yli 143 miljardia Yhdysvaltain dollaria.  Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs