Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Robbie Fowler saapui Helsinkiin kertomaan ilouutisen - Viasat Jalkapallo -kanava aloittaa elokuun alussa

Viasat

Robbie Fowler saapui Helsinkiin kertomaan ilouutisen - Viasat Jalkapallo -kanava aloittaa elokuun alussa

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 14:09
Julkaisija: Viasat

 

 

Viasat Jalkapallo on Suomen ensimmäinen vain jalkapalloa näyttävä kanava ja kanavapaketti. Valioliiga- ja Liverpool-legenda Robbie Fowler kertoi uutisen keskiviikkoiltana Helsingissä tapahtumassa, johon osallistui iso joukko suomalaisia jalkapallon merkkihenkilöitä.

Helsingin Hotelli Kämpissä vietettiin tyylikäs ilta suomalaisen jalkapallon kunniaksi. Kutsuvierastilaisuudessa lanseerattiin Viasat Jalkapallo HD – kanava, ja paikalla oli sankka joukko suomalaisen jalkapallon tähtiä ja taustavaikuttajia.

Illan tähti Robbie Fowler sai kunnian kertoa hyvät uutiset: “Suomalaiset futisfanit ovat todella onnekkaita. Teille tarjotaan vain futista sisältävä kanava, jossa mukana muun muassa Valioliiga, UEFA Champions League, La Liga, Serie A ja Copa America. Aivan ainutlaatuista, vaikea keksiä parempaa tapaa tukea futiksen asemaa. Hyvä Suomi, näin pitäisi olla kaikkialla”, Fowler hehkuttaa.

Myös Viasat Finlandin vt. toimitusjohtaja Mika Nurminen on innostunut uudistuksesta.

“Meidän tavoitteemme on tarjota juuri oikeaa sisältöä juuri oikeanlaisessa paketissa. Pelkkää jalkapalloa näyttävä kanava on yksi yleisimpiä meille esitettyjä toiveita. Nyt kun Valioliiga, Ligue 1 ja Copa America siirtyivät Viasatille, meillä oli selkeä tarve omalle jalkapallokanavalle”, Mika Nurminen taustoittaa.

“Keskitymme nyt kehittämään studiolähetyksiä ja muita jalkapallon oheissisältöjä entisestään. Otamme äärimmäisen vakavasti roolimme Suomen johtavana urheiluviihteen tekijänä ja haluamme varmistaa, että teemme kunniaa maailman parhaalle jalkapallolle”, toteaa Viasat Sportin vastaava tuottaja Ville Klinga.

“Meille on kunnia-asia näyttää esimerkiksi Valioliigan kaltaista ikonista sarjaa Suomessa, ja siksi haluamme tehdä sen hyvin. Futiksen suosio kasvaa jatkuvasti ja haluamme olla tiiviisti mukana kehittämässä lajia maassamme”, Klinga kuvaa Viasatin roolia suomalaisessa jalkapalloilussa.

 

Viasatin jalkapallo-oikeudet:

Valioliiga (syksystä 2016 alkaen)

UEFA Champions League

La Liga

Serie A

Ranskan pääsarja Ligue 1

Saksan Cup

Englannin FA Cup

Capital One Cup

Copa America

 

Lisätietoja:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs