Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Restel Suomen Olympiajoukkueen majoituskumppaniksi

Restel Oy

Restel Suomen Olympiajoukkueen majoituskumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2013 klo 12:00
Julkaisija: Restel Oy

Restelin kanssa solmittu yhteistyö on Suomen Olympiajoukkueen historian merkittävin sopimus hotellitoimialalla.

Nelivuotinen yhteistyösopimus tarjoaa molemmille osapuolille edellytykset pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen. Sopimuksen myötä Restel saa käyttöönsä mm. Suomen Olympiajoukkueen tuoteperheen, joka mahdollistaa Olympia-aiheisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelun yritys- ja kuluttajamarkkinoille.

 "Olemme innoissamme päästessämme osaksi Olympiaperhettä. Meillä on erittäin kattava hotellivalikoima valtakunnallisesti ja pystymme tuottamaan merkittävää etua paljon matkustaville urheilijoille sekä valmentajille toimivien ja laadukkaiden hotellipalveluiden avulla. Kuluttaja-asiakkaalle pystymme tarjoamaan ripauksen Olympiahenkeä hänen astuessaan hotelleihimme kisojen aikaan. Uskomme, että kun pääsemme vauhtiin, niin Olympiateema näkyy ketjuissamme myös kisojen välisenäkin aikana", iloitsee Restelin toimitusjohtaja Harri Sivula.

"Olympiakomitean laajentuneen toimenkuvan myötä tarve kattavalle ja tasokkaalle hotellipalvelulle on todella iso. Nyt saamme samalta kumppanilta monen hotelliketjun palvelut. Tämä tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä ja vähentää turhaa työtä varausprosesseissa", lisää Olympiakomitean markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo.

Lisätiedot:
Kaupallinen johtaja Jan-Erik Lagerström, Restel Oy, +358 40 539 4339, jan-erik.lagerstrom@restel.fi
Brand Manager Samuli Heiskala, Restel Oy, +358 50 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo, Suomen Olympiakomitea, +358 40 500 9840, jari.elo@noc.fi

 

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs