Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » RESTEL RAVINTOLOITSIJAKSI ESPOON BARONA AREENALLE

Restel Oy

RESTEL RAVINTOLOITSIJAKSI ESPOON BARONA AREENALLE

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 12:02
Julkaisija: Restel Oy

Ravintolat Oy ja Tapiolan Monitoimiareena Oy ovat solmineet sopimuksen Espoon Barona Areenan ravintolaliiketoiminnan siirtymisestä Restelille 16.12.2013 alkaen.

 Sopimuksen myötä Restelin hallintaan siirtyvät Barona Areenan ravintolat, aitiotarjoilut, fast food -kioskitoiminta ja Joy Catering – palvelut. Barona Areenan ravintolapalveluista aiemmin vastanneen Joy Catering – palveluiden henkilökunta jatkaa Restelin palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Restel aloittaa ravintolatoiminnan Barona Areenalla heti sopimuksen astuttua voimaan, palvellen asiakkaita Barona Areenan ravintoloissa jo Idols Suurfinaalissa 19.12. alkaen.

Barona Areena on Espoossa Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva vuonna 1999 valmistunut monitoimiareena. Tapiolan Monitoimiareena valmistumisestaan lähtien ollut jääkiekon SM-liigassa pelaavan Espoo Bluesin kotiareena. Jääkiekon lisäksi Barona Areenalla järjestetään konsertteja, erilaisia yritys- ja urheilutapahtumia, kuten taitoluistelun SM-kilpailut 13. -15.12.2013.

Barona Areenalla järjestetään myös isoja suorina televisioitavia ohjelmakokonaisuuksia, kuten Idols -laulukilpailut ja Emma Gaala 2014.

 ”Tapiolan monitoimiareenaa kehitään yhdessä maan parhaiden tapahtumatuotanto-organisaatioiden kanssa entistä monipuolisemmaksi tapahtumakeskukseksi. Samalla haluamme entisestään kehittää ravintolatarjontaamme ja Restelin osaaminen sekä uudet ravintola-brändit sopivat erittäin hyvin areenan palvelukonseptiin. Yhdessä pystymme takaamaan asiakkaillemme ikimuistoisia elämyksiä. Tapiolan monitoimareenan tavoitteena on kehittyä alueen monipuolisimmaksi tapahtumapaikaksi”, kertoo Barona Areenan toimitusjohtaja Jussi Salonoja.

Restel Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Timo Parkkonen on innoissaan Restelin paluusta takaisin Espooseen muutaman vuoden tauon jälkeen. ”Meillä on kymmenen vuoden vankka kokemus monitoimi- ja areena- ravintolatoiminnan hoitamisesta Espoon Areenalla. On hienoa päästä mukaan kehittämään Barona Areenan toimintaa yhteistyössä omistajan Jussi Salonojan ja Barona Areenan ammattitaitoisen organisaation kanssa. Barona Areena sopii erinomaisesti mukaan Restelin Tapahtumaravintolat liiketoiminta- kokonaisuuteen, jossa meillä on paljon vastaavanlaista toimintaa sekä erittäin vahvaa kokemusta ja osaamista”, kertoo Timo Parkkonen.

Barona Areena liitetään osaksi Restelin Tapahtumaravintolat –ketjua. Ketju koostuu kuudesta tapahtuma-areenasta; Hartwall Areena, Helsingin Jäähalli, Turun Messu- ja kongressikeskus, Tampereen Jäähalli ja Helsingin Musiikkitalo ketjuun kuuluvat myös monitoimiravintola Mestaritalli Helsingissä sekä Hartwall Areenan yhteydessä sijaitsevasta kokouskeskus Niemi Centeristä. ”Barona Areenalla sijaitsevaa kuusi ravintolaa jatkavat olemassa olevilla liikeideoillaan ja konsepteillaan kuluvan SM-liigakauden loppuun asti.

Tulemme kehittämään ravintoloiden toimintaa ensi vuonna yhdessä Tapiolan Monitoimiareenan kanssa. Ravintolatiloja tullaan uudistamaan ja konseptoimaan kesän 2014 aikana”, Timo Parkkonen jatkaa.

”Restel on kuluvan vuoden aikana monipuolistanut ja laajentanut ravintolatarjontaansa mm. ostamalla Primulan ravintolatoiminnan sekä tehden sopimuksen Burger King – liiketoiminnasta Suomessa. Haluamme tarjota monipuolisia ja ainutlaatuisia ravintolapalveluja mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle. Tapiola Monitoimiareenan kanssa nyt solmittu sopimus vahvistaa myös asemaamme Espoossa, jossa Restelin markkinaosuus valtakunnallisena ravintoloitsijana on vielä tällä hetkellä pieni, kertoo Restelin ravintolatoimialan toimialajohtaja Leena Turunen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 392,8 Me, ja palveluksessamme on yli 5 000 alan ammattilaista noin 300:ssa toimipaikassa ympäri Suomen.

 

Yhteystiedot:
Tapiolan Monitoimiareena Oy
Urheilupuistontie 3
02200 Espoo
puh. 0600 5501 22

Lisätietoja:
Leena Turunen, toimialajohtaja, ravintolat, Restel Oy, puh.044 545 0545, leena.turunen@restel.fi
Timo Parkkonen, ketjujohtaja, Tapahtumaravintolat, Restel Oy, puh. 0400 411 326, timo.parkkonen@restel.fi
Jussi Salonoja, toimitusjohtaja, Barona Areena Oy, puh. 040 569 1110, jussi@baronaareena.com

 

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula ja Baker’s että jatkossa myös Burger King-ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs