Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Restel ja Kultaranta Resort aloittavat yhteistyön

Restel Oy

Restel ja Kultaranta Resort aloittavat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2013 klo 06:00
Julkaisija: Restel Oy

Restelin ja Kultaranta Resortin solmiman yhteistyösopimuksen myötä Kultaranta Resort liittyy mukaan Restelin partner-verkostoon.

Restelin partner-verkosto kasvaa uudella kohteella, kun Naantalissa sijaitseva Kultaranta Resort liittyy mukaan verkostoon. Kultaranta Resort tekee seuraa Flamingo Spa Rantasipi Partnerille, joka aloitti yhteistyön Restelin kanssa vajaa vuosi sitten. Upean saaristoluonnon ympäröimä Kultaranta Resort tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen.

"Kultaranta Resort tuo myyntisalkkuumme erinomaisen kohteen kokouksille ja tapahtumille Varsinais-Suomen alueella", kertoo Restelin kaupallinen johtaja Jan-Erik Lagerström. "Kultarannan ainutlaatuinen ympäristö ja loistava sijainti lähellä Turkua luovat siitä erittäin houkuttelevan kohteen asiakkaillemme", Lagerström jatkaa.

Myös Kultaranta Resort Oy:n toimitusjohtaja Pekka Jokisuu on tyytyväinen solmittuun yhteistyöhön. "Restelin laaja asiakaskanta ja myyntiosaaminen tuovat meille valtavasti mahdollisuuksia", Jokisuu sanoo. "Alati kiristyvässä kilpailussa Restelin kaltainen kumppani on erittäin arvokas ja tervetullut", Jokisuu päättää.


Lisätiedot:

Kaupallinen johtaja Jan-Erik Lagerström, Restel Oy, +358 40 539 4339, jan-erik.lagerstrom@restel.fi
Toimitusjohtaja Pekka Jokisuu, Kultaranta Resort Oy, +358 400 403 103, pekka.jokisuu@kultarantagolf.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Bl*k, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula sekä Baker’s.

Naantalissa sijaitseva, upean saaristoluonnon ympäröimä Kultaranta Resort Oy tarjoaa uniikkeja palveluja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kultarannasta löytyvät ainutlaatuiset puitteet niin kokouksiin, kongresseihin, koulutustilaisuuksiin kuin yritysjuhliin ja vapaa-aikaan. Tunnelmalliset tilat, korkeatasoinen ravintola ja tyylikäs majoitus takaavat vieraiden viihtyvyyden. Monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja virkistäytymiseen ovat osa elämyksellistä kokemusta.

www.kultarantaresort.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs